Urfa lezzetlerinin İzmir’deki adresi: Kebapçı Çağdaş

Urfa lezzetlerinin İzmir’deki adresi: Kebapçı Çağdaş

Şanlıurfa’nın lezzetli mutfağını İzmir’e taşıyan Kebapçı Çağdaş, 42 yıllık deneyimi ile Kemalpaşa’da açtığı restoranda kebap tutkunlarını ağırlıyor.

Cuma Vurgun ve oğlu Çağdaş Vurgun tarafından işletilen Kebapçı Çağdaş, babadan oğula aktarılan ikinci nesil işletme özelliği taşıyor. Kuzu ciğer, Urfa kebap, domates kebabı, soğan kebabı, tavuk kanat, köfte, tavuk şiş ve dürüm gibi lezzetleri meraklıları ile buluşturan Kebapçı Çağdaş, Kemalpaşa’da yeni bir lezzet durağı haline geldi.

Şanlıurfa’nın lezzetli yemek kültürünü İzmir Kemalpaşa’ya taşıdıklarını ve babadan oğula aktarılan bir mesleği icra etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Restoran Sahibi Çağdaş Vurgun, babasının 42 yıllık tecrübelerini restorandaki ürünlerle birleştirdiklerini söyledi. Kemalpaşa’ya güzel bir mekânla hizmet vermekten dolayı gururlu olduklarını ifade eden Vurgun, “Babam bu meslekte kırk yılı aşkın süredir hizmet veriyor. 42 yıllık deneyimi bu restorana aktararak hem mesleğe hem de Kemalpaşa’ya yeni bir tat katıyoruz. Mekân dekorasyonuna da özel önem verdik ve güzel bir işletmeye ortaya çıktı” dedi.

0-(4)-064.jpg

İddialı menü

Zengin bir menü ile Kemalpaşa’daki restoranlarında İzmirlilerin karşısına çıktılarını belirten Çağdaş Vurgun, “Restoranımızda bulunan ürünlerimiz günlük ve tazedir. Ustalarımız ve personelimiz tecrübeli isimlerden oluşuyor. Kuzu ciğer, Urfa kebap, domates kebabı, soğan kebabı, tavuk kanat, köfte, tavuk şiş ve dürüm çeşitleri gibi lezzetlerde iddialıyız. Tüm İzmirlileri mekânımız Kebapçı Çağdaş’a bekliyorum” diye konuştu.

Haftanın yedi günü yüz kişilik salonunda misafirlerini konuk eden Kebapçı Çağdaş, Sekiz Eylül Mahallesi İzmir Caddesi No: 74 A’da hizmet veriyor.

0-(5)-057.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.