Urla Belediye Başkan Aday Adayı Gül: "Urla'ya dair hayalllerim var"

Urla Belediye Başkan Aday Adayı Gül: "Urla'ya dair hayalllerim var"

Daha güzel bir Urla için aday adayı olduğunu söyledi.

Urla Belediye Başkan Adaylığı için yola ilk çıkan isim Harita ve Kadastro Mühendisi Murat Gül oldu. Ancak, Urla'ya talep yüksek... Aralarında CHP'li eski milletvekillerinin de bulunduğu 10'un üzerinde kişi şimdiden niyetini ortaya koydu. Bu sayı daha da artacak. 

Murat Gül ise Urla için iddialı isimlerden biri olarak görülüyor. Gül, Urla'yı da belediyeyi de yakından tanıyan bir isim, göreve gelmesi halinde işi öğrenmesi için bir süre geçmesi gerekmeyecek. 

Urla'ya dair hayallerini bizimle paylaşan Urla Belediye Başkan Aday Adayı Gül, ilçe için yapılacak çok şeyleri olduğunu söylüyor. Herşeyden önce Urla'nın çok özel ve doğasını koruyabilmiş ender ilçelerden biri olduğunu belirten Gül, "Urla gerçekten bizim için çok özel bir yer. Burada yapılacak çok şey var. Benden başka hiç kimse bunları yapamaz havasında değilim ama benim Urla'ya dair çok güzel hayallerim var. Yapmak istediklerim var" diyor. 

ÖNCE DEMOKRATİK TAVIR!

Urla'nın turizminden tarımına, kentsel tasarımından doğasının güçlendirilmesine ve korunmasına kadar pek çok alanda onlarca projesi bulunan Gül, demokrasiyi içselleştirebilmiş bir isim olarak da dikkat çekiyor. Gül, "Bugün 7 aday adayı var, aday adaylığı sürecinin sonuna kadar bu sayı 30 da olabilir. Partimiz bir ismi tercih edecek, eğer diğer 29 kişi demokrasiyi içselleştirmemişlerse büyük hayalkırıklığı yaşarlar. Dediğim gibi Urla için çok güzel hayallerim var ama o hayalleri gerçekleştirebilecek tek kişi ben değilim. Urla'yı ileriye taşıyacak bir isim olduğunda, bu ben olurum veya başka bir arkadaşımız olur, o zaman partili olarak dimdik arkasında durmamız ve beraber yürüyebilmemiz lazım" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.