Urla Belediyespor U 17 Liginde Şampiyon oldu

Urla Belediyespor U 17 Liginde Şampiyon oldu

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın girişimleriyle 15 ay önce kurulan Urla Belediyespor Kulübü gençleri başarıdan başarıya koşuyor.

U 15 Futbol takımının şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Güzelbahçe Belediyespor ile Narlıdere Ali Artuner Stadı’nda karşılaşan Urla Belediyespor maçı 2-1 kazanarak, ligin bitimine bir hafta kala 4 puan fark attı, şampiyonluğunu ilan etti. 

Teknik sorumluları Serkan Bidav,  Mehmet Yağız ve  Caner Yavaş ile Narlıdere’de deplasman maçına giden Urla Belediyespor ligin derbi maçında Güzelbahçe Belediyespor’u Ferdi Şulen ve Cem Cengiz’in golleriyle mağlup etti. Maçtan sonra teşekkür etmek amacıyla Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a ziyarete gelen sporcular mutluluklarını başkan Uyar ile paylaştı. Meşalelerle yapılan kutlamanın ardından Meclis Salonu’nda Başkan Uyar ile birlikte pasta kesen çocuklar, kendilerine yaratılan ortam nedeniylle teşekkür ettiler. 

Teknik Sorumlu Serkan Bidav, yaş gruplarında çok önemli futbolcular yetiştiğini belirtirken, bu yıl üst lig takımının da kurulacağını müjdeledi. Bidav, Urla Belediyespor’daki gençlerin büyük takımlarca mercek altına alındığını da söyledi. 

İnanın ve çalışın

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise çocukların gözlerinden öptü, “Bu kulübü kurduğumuz zaman sizler bizim hayalimizdiniz. Bugün bize bu hayali gerçeğe dönüştürdünüz. Sizden isteğim çalışın ve inanın. Bu çalışmaya okulunuz ve derslerinizi de dahil edin. Bu başarının arkasında elbet aile olmaz ise yaşanılmazdı. Bu nedenle anne ve babalarınıza da tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Şampiyon olan takımı yaz kampı ile ödüllendireceğini belirten Başkan Sibel Uyar, çocukların oynayacağı “Plaf-Off” maçına da gideceğini söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.