Urla, SMA hastası Ada bebek için birlik oldu

Urla, SMA hastası Ada bebek için birlik oldu

Zincir markette yönetici çalışan Koray Dalarslan ve anaokulu öğretmeni Burçin Dalarslan çiftinin  8 aylıkken SMA Tip 2 teşhisi konulan kızı Ada’ya bir destek de Urla’dan geldi.

İzmir'in Urla ilçesinde gönüllü vatandaşlar, yarın @adanin.elinden.tut Instgram adresinden Ada bebek için yardım toplayacak. Saat 20.30’da Huriye Kızılay ve anaokulu işletmecisi Mualla Bilgen, 20.45’te Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, 21.30’da Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, 22.00’de  Urla Gençlik Kadın Basketbol Başantrenörü Hakan Yiğit, 22.30’da Sigorta Acentesi Namıdiğer Kara Kemal, 23.00’te Ziraat Mühendisi Zafer Çöpten ve 23.30’da da Urla Kartalları’ndan Ulaş Malgır canlı yayın konuğu olacak. 

whatsapp-image-2021-03-29-at-14.56.01.jpeg

“Bir bebeği yaşatmak, tüm insanlığı yaşatmaktır” düşüncesiyle yola çıktıklarını aktaran Urlalı hayırseverler, “Biz ne kadar çocuğa dokunabilirsek dokunmaya çalışacağız. Onları bugün yaşatabilirsek, ileride doktor, öğretmen, mühendis olarak ülkemize hayat vereceklerdir. Umuyorum ki Ada bebek gibi tüm çocuklarımız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklardır. Herkesi desteğe bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu. 

“Ada’nın hayata tutunması bizim elimizde”

Grubun kurucusu ve Ada’nın manevi teyzesi olan Mualla Bilgen, “Ada 19 aylık SMA tip 2 hastası. Alması gereken 1 dozluk ilacı var.  Ada ilacı 24 aylığa kadar alabilir ve 13 kilogramı geçmemesi gerekiyor. 2.251.750 $ toplanması gerekiyor. Bu paranın % 65’ini topladık.Ada’nın hayata tutunması bizim elimizde. Urla Gönüllüleri olarak kocaman bir aile olduk. Herkese teşekkürler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.