Urla'da 4. Streetball Turnuvası törenle sona erdi

Urla'da 4. Streetball Turnuvası törenle sona erdi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Urla Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Streetball Turnuvası’nın ödül töreni Urla Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 60 takım ve 240 sporcunun yer aldığı turnuvada iki gün boyunca 108 maç yapıldı. Turnuvada kıyasıya mücadele eden gençler, hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar hem de Urla Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan potalarda spor yaptılar.

 

Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Gençlik ve Spor Bayramı’na yaraşır çok güzel bir turnuva oldu. Sizleri potalarda görmek beni çok mutlu ediyor. Spor hayatınızın her döneminde olsun. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

 

Dereceye giren takımlar

 

Turnuvada Minik kızlarda eşit puanda kalan “Potanın Yıldızları”, “Altın Kızlar” ve “Yenilmezler” takımları birinciliği paylaşırken, Küçük Kızlarda “UYK Girls”, Yıldız Kızlarda “Çaylaklar”, Minik erkeklerde “Küçük Jordan”, küçük erkeklerde “Daltonlar”, Yıldız Erkeklerde “İsmi Yazılmamış”, Genç Erkeklerde “Memati Arabayı Getir”, büyüklerde “Darbeli Matkap” takımları birinci oldu.

 

Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Urla Belediyesi Engelsiz Basketbol Takımı oyuncusu Mehmetcan Çetin oldu.

 

Dereceye giren takımlara madalyalarını ve hediyelerini Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediye Meclisi Üyesi Ertan Certel, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Türk Telekom Basketbol Takımı Genel Menajeri Cenk Duraklar ve Türkiye Basketbol Federasyonu İl Hakem Kurulu Üyesi Faysal Aydemir verdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.