Urla'da Tanju Okan Parkı yeni yüzüyle hizmette

Urla'da Tanju Okan Parkı yeni yüzüyle hizmette

Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Tanju Okan Parkı Onbaşı Ahmet Ahmet Söylemez Spor Tesisleri İskele Rekreasyon Alanı’nın açılış töreni gerçekleşti.

Törene Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, CHP Urla İlçe Başkan Adayı Burak Oğuz, dernek başkanları, oda başkanları, Urla Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri ve Urla halkı katıldı.

Tematik bir anlayışla yenilenen Tanju Okan Parkı Urla’nın çok sayıda konuk ağırladığı İskele Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandırdı. Tamamlanan alanda 2 adet tenis kortu, 2 basketbol sahası, yürüyüş yolları, tribün, dinlenme ve oturma alanları, koşu parkurunun içerisinde yer alan tesis ile 100 araçlık otopark bulunuyor.

Uyar’dan teşekkür

Açılış töreninde Urla halkına seslenen Uyar, seçildiği günden bugüne yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek tüm Urlalı vatandaşlara ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Urla’nın ilk kadın belediye başkanı Uyar; “İzmir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Kırsal kalkınmaya destek verdik. Köylünün malını köylüye teslim ettik. Tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıktık. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir felsefesiyle hareket ederek Türkiye’de ilk defa bir ilçede Devlet Tiyatrosu sahnesinin açılmasını sağladık. Zeki, çevik ve ahlaklı bir nesil için çalıştık. Urla Belediyesi Spor Kulübü’nü kurduk” dedi.

Urla sporu adına yapmış olduğu özverili çalışmalardan ve yetiştirmiş olduğu sporcular adına Başkan Sibel Uyar Ahmet Söylemez’e teşekkür plaketi verdi. Rekreasyon Alanı’nın yapımında gece gündüz demeden çalışan, emek veren Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün personeline de madalya verdi. Törenin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.