Urla'da toplu sünnet şöleni

Urla'da toplu sünnet şöleni

9’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni gerçekleşti.

Urla Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Urla Şubesi ortaklığında bu yıl 9’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni gerçekleşti. Yüzlerce Urlalı’nın ve 16 sünnet çocuğunun konserlerle eğlendiği geceye Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, eşi Burcu Oğuz, Türk Kızılay’ı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, sivil toplum kuruluşlarının ve odaların temsilcileri katıldı.

urla’da-sunnet-soleni-(5).jpg

Sünnet Şöleni, gündüz saatlerinde sünnet çocuklarının şehir turuyla başladı. Turun ardından Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Sünnet Mevlidi okundu.  Şölen akşam Urla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserlerle devam etti.

urla’da-sunnet-soleni-(4).jpg

Sünnet Şöleni’nde konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, “Bugün; birlik, beraberlik ve neşe içerisinde çocuklarımızın yanında olmak için bir araya geldik. Eskiler hatırlar, köylerde ve mahalle aralarında sünnet törenleri hep şölen havasında geçerdi. Bugün bunu burada devam ettirebilmemiz ne güzel. Bizler, her zaman geleneklerimizi, kültürlerimizi korumak ve yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. Böyle bir çalışmanın içerisinde yer alan, elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın sağ salim askere gidip gelmelerini, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmalarını dilerim. Tekrardan Sünnet Şölenimize hoş geldiniz, iyi eğlenceler” dedi.

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık konuşmasında Başkan Oğuz’a teşekkür ederken “Böyle bir geleneği devam ettirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, gönüllere uzanan bir çalışma. Başta Urla Belediye Başkanımız Burak Oğuz olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

urla’da-sunnet-soleni-(7).jpg

Konuşmaların ardından Mikrop Hikmet, Karamiki Halil, DJ Yılmaz, Melis Fırat, Nazmi Özbora, Atacan Ozan, Pelin Kadıoğlu ve Mustafa Kandak, Urlalılara keyif dolu saatler yaşattı.

Konserlerin ardından sünnet çocuklarına kına yakıldı. Daha sonra Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve Türk Kızılay’ı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık tarafından emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

111-010.jpg22-034.jpg3333-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.