Utku Gümrükçü'den başkanlara çağrı!

Utku Gümrükçü'den başkanlara çağrı!

Radyo Romantik Türk’te Abdullah Polat ile Manşet programının konuk olan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü açıklamalarda bulundu.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Dikkat ederseniz otobüs duraklarında numaralar yazıyor, o numarayı girdiğinizde hangi otobüsün kaç dakika sonra geleceğini görebiliyorsunuz. İzmir Büyükşehir Belediyesi uygulamasını indirip, ulaşım sekmesine tıkladığınızda durağa yaklaşan otobüsler bölümüne durak numarasını girdiğinizde her şeyi görebiliyorsunuz. Konak’a ulaşmak istiyorsanız, bulunduğunuz durağa Bostanlı otobüsü geliyorsa, Bostanlı vapurundan Konak’a geçmek daha kısa sürüyor. İzban’a bindiğinizde Çiğli’den Halkapınar’a yaklaşık 20 dakikada ulaşırsınız. Oradan metroya binerseniz 10 dakika sonra Konak Meydanı’nda olursunuz, yani tam yarım saatte” diye konuştu.

58fd7974-84a7-4281-8bf2-b3345ad0792e.jpeg

Ehliyeti olmadığını ve araba kullanmadığını belirten  Başkan Gümrükçü, toplu taşımayı kullanmayı sevdiğini belirtti. Belediye başkanlarına da çağrı yapan Gümrükçü, “Belediye Başkanı olan arkadaşların yaşamlarını değiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Başkanlıktan önce hangi şartlarda yaşıyorsa, başka hayat şartlarına taşımamaları, vatandaştan kopmamaları gerekiyor. Otobüse, vapura, tramvaya binmeyen oralarda yaşananları bilmez. Dolayısıyla hayatın içinde olmak lazım. Ulaşım da bunun ana başlıklarından biri. Ben elimden geldiğince toplu taşıma kullanmaya devam ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.