Uzmanından dudak dolgusu uyarısı!

Uzmanından dudak dolgusu uyarısı!

Alsancak'ta hizmet veren LT Clinic'in kurucusu Medikal Estetik Hekimi ve Mezoterapi Uzmanı Dr. Levent Tunçer, dudak dolgusuyla hem doğal hem de dolgun bir görünüme kavuşmanın mümkün olduğunu bellirt.

Dudak dolgusu yaptırmak isteyen kişilerin beklentilerini göz önünde bulundurarak işlem gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Levent Tunçer, enjeksiyon yardımıyla dudak yapısı üzerinde ve çevresinde yapılan belirginleştirmenin, dudakları daha estetik bir görünüme kavuşturduğunu ifade etti.

Yapılan işlem hakkında bilgi veren Dr. Tunçer, “Dudak dolgusu, dolgu yaptırmak isteyen bayanların öncelikle doktor muayenesi yaptırmasıyla başlar. Yapılan incelemeler sonucunda kişinin istediği dudak yapısı için dudağın belli bölgelerine çizim işlemleri yapılır. Uzman kişiler eşliğinde yapılan dudak dolguları sırasında kullanılan dolgu maddeleri yardımı ile daha hacimli dudaklar ortaya çıkar. Dudak dolgusuna başlamadan önce uzman kişiler uyuşturucu iğneler yardımı ile dudak bölgesinin uyuşmasını sağlayarak acı hissini ortadan kaldırır. Dolgu maddesi kullanılan enjeksiyon yardımı ile dudağın içerisine başarılı bir şekilde yerleştirilerek ince ya da farklı görünüme sahip dudakların daha belirgin olmaları sağlanır. Son derece kolay bir işlem olan dudak dolgusu sonrası morarma ve şişlikler meydana gelebilir. Dudak dolgusu yaptıran kişilerin bir hafta ya da 10 gün sonra tüm şişlikleri ve morarmalar ortadan kalkar. Zamanla normale dönmeye çalışan kişilerin dudak yapıları doğal bir görünüm de elde ederek hoş bir görünüm kazanılır” diye konuştu.

dr-levent-tuncer-1.jpeg

BİÇİMLİ DUDAKLAR, GÜZELLİK KATIYOR

İnsanların yüz güzelliği için dudakların önemli bir görsellik sağladığını kaydeden Dr. Levent Tunçer, sözlerine şöyle devam etti: “Bu madde, işlem sonucunda kişilerin dudaklarını istenilen yapıya kavuşturarak doğal bir görünüm verir. Yapılan dudak dolguları sonucunda dişler ön plana çıktığı gibi güzel gülüşlerin ortaya çıkması da sağlanır. Bu sebeple dermal dolgular kullanılarak bayanların dudakları belirginleştirilmeye çalışılır. Bu estetik işlemi bayanlar açısından birçok avantajı bulunur. En büyük avantajı ise dudaklarından rahatsızlık duyan kişilerin istedikleri bir dudak yapısına kavuşarak daha güzel bir görünüm elde etmeleri onları son derece mutlu edecektir”

Yaşlanmayla birlikte dudakta görülen sarkma ve dudak alt bölgesinde bulunan yağ oranlarının azalmasının istenmeyen bir görüntüye neden olduğunu da dile getiren Dr. Tunçer “Dudakta oluşan bu görüntü ortadan kalkacağından dolayı kişiler psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissedeceklerdir. Kaliteli dolgu maddesi kullanılarak estetik işlemi yapılan dudaklarda uzun süre kalıcılık sağlanabilir. Dolgu maddeleri dayanıklı olduklarından dolayı dışarıdan ya da kişinin dudağına baskı uygulaması sonucu herhangi bir zarar görmezler. Dudak dolgusu son derece pratik ve kolay bir işlem olduğundan dolayı bu estetikten herkes yararlanabilir. Kullanılan dolgu maddeleri sayesinde insanlar diledikleri dudak şekline sahip olurlar. Fakat dudak dolgusu uzun yıllar aynı özellikte kullanılabilecek bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle zamanda dudak şekli eski görünümüne geri döner” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.