Vaillant İzmir’deki yetkili satıcıları ile buluşmaya devam ediyor

Vaillant İzmir’deki yetkili satıcıları ile buluşmaya devam ediyor

Vaillant Türkiye, yetkili satıcılarını motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği yetkili satıcı ziyaretlerine pandemi döneminde de devam ediyor.

İzmir’deki iş ortakları ile sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir araya gelen Vaillant Türkiye yetkilileri, 2020 yılı ilk dönemini ve pandeminin etkilerini değerlendirdi; bölgedeki gelişmeler ve gelecek hedefleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Vaillant Türkiye, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarına yönelik ziyaretlerine Covid-19 pandemisi döneminde de kontrollü olarak devam ediyor. İzmir’deki yetkili satıcıları ile buluşan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant için stratejik öneme sahip söz konusu pazarlardaki yetkili satıcıları ile 2020 yılı ilk dönemini değerlendirdi, bölgedeki gelişmeler ve gelecek hedefleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Kayaoğlu, “Müşterilerimizin yanı sıra yetkili satıcılarımızın memnuniyetine de büyük önem veriyoruz. Yetkili satıcılarımızın pandemi sürecinde morallerini yükseltmek ve aynı zamanda bölge ve yetkili satıcı özelinde oluşan ihtiyaçları belirleyerek bu doğrultuda yeni aksiyon planlanmaları yapmak üzere yola çıktık. İzmir’deki buluşmamızda yetkili satıcılarımızla güncel iş durumları, 6 aylık hedeflerimiz ve yeni kampanya planlamaları üzerine fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

vaillant-group-turkiye-satistan-sorumlu-gmy-erol-kayaoglu-001.jpg

“İlk 6 aylık sonuçlar umut verici”

İzmir’de ilk 6 aylık sonuçların salgına rağmen umut verici olduğunu söyleyen Erol Kayaoğlu, “2020 yılına hızlı bir giriş yaptık. Pandemi süreci ile özellikle Mart ve Nisan aylarındaki durgunluk gösterdi. Mayıs ayı sonu itibarıyla işlerimizde tekrar bir yükselme gerçekleşti. “Premium” segmentte rakiplerimize göre en üst sırada yer alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetkili satıcı ziyaretlerinin markanın gelecek stratejisine katkıda bulunduğunu vurgulayan Kayaoğlu, “Özellikle bu zorlu dönemde yetkili satıcılarımıza tam destek veriyoruz. Bu ziyaretlerle onların yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamış oluyoruz. Ziyaretlerimizde yetkili satıcılarımıza sahada da beraber olduğumuz mesajını veriyor, pazarın güncel durumu hakkında bilgi alıyoruz ve bu doğrultuda aksiyonlar belirliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.