Vaka sayısı 4747 , vefat eden kişi sayısı 98 oldu.

Vaka sayısı 4747 , vefat eden kişi sayısı 98 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulunuyor.

Coronavirüsle mücadelede alınacak tedbirler için Sağlık Bakan Fahrettin Koca'nın öncülüğünde Bilim Kurulu bugün bir video konferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirdi. 

Sağlık personellerimiz sizler için görev başındadır. Yoğun bakım kapasitesinde Avrupa'nın en avantajlı ülkesiyiz. Sağlık sistemimize güvenin. Bütün sağlık çalışanlarımız fedakarlık isteyen nöbetlerde bulunuyor. Bugüne kadar 2 bin 423 hastamız taburcu oldu. Hekimlerimize sağlık çalışanlarımıza güvenin. Siz tedbir almazsanız tüm güvenleri boşa çıkartacak bir hastalıktır bu. Bu virüs her insana bulaşıyor. Hareketli günlere ara verin. Bu mücadelede gevşeklik gösterirsek başarı çok zaman alır. Daha fazla insanımızı kaybedebiliriz. Sayıların nerelere varabileceği tüm dünya gözleri önünde. Kuralları hepimiz birlikte tavizsiz uygularsak hastalığı önlemiş oluruz. Salgınla mücadele eden sağlık ordumuzun uyarılarını dikkate alın.

 

"Sağlık çalışanlarımız önemli bir kısmı yeni bir şiddet olayı toplum vicdanında bağışlanması mümkün olmaz. Değerli vekillerimiz bu yasa tasarısının meclisin her üyesinin evet oyuyla bir an önce yasalaşmasıdır. Meclisten personelimiz için bir kalkan istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.