“Vakit Türkiye, vakit İzmir vakti”

“Vakit Türkiye, vakit İzmir vakti”

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu, daha güçlü bir Türkiye’nin, daha güçlü bir İzmir’in vaktinin geldiğini söyledi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu, daha güçlü bir Türkiye’nin, daha güçlü bir İzmir’in vaktinin geldiğini söyledi. AK Parti iktidarının ülkenin enerjisini artırdığını, geleceğe umutla, güvenle bakan bir Türkiye için çok çalıştığını kaydeden Eroğlu, Vakit İzmir, vakit Türkiye vakti. Haydi Türkiye, Haydi İzmir, Cumhur İttifakı’nda buluşalım” dedi.

Yanında ve hizmetinde

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, Kınık mesaisine vatandaşlarla buluşarak sürdürdü. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer eşliğinde ev ziyaretleri de gerçekleştiren Eroğlu, kendisine ikram edilen yöresel yemeklerden tatmayı ihmal etmedi. Vatandaşların özellikle de kadınların yoğun ilgisiyle karşılanan Eroğlu, bundan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Aynı süratle yola devam

AK Parti’nin son 16 yıldır ‘hizmet odaklı’ çalıştığını, geçmişi ve geleceği iyi okuyarak yoluna devam ettiğini kaydeden Melek Eroğlu, “Daha yapılacak çok iş var” dedi. Türkiye’nin her yerinde ayrım yapılmaksızın hizmet ettiklerini sözlerine ekleyen Eroğlu, şöyle devam etti; “AK Parti olarak toplumdaki sorunları kısa sürede tespit ettik, etmeye devam ediyoruz. Yine aynı süratle, aynı hızla sorunları, sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz. Aynı hız ve aynı enerjiyle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yine vatandaşımızın yanında yine vatandaşımızın hizmetinde olacağız. AK Parti her zaman dersini çalışıp sorunlara ışık olmuştur. Geçmişi, bugünü ve geleceği doğru okuyup değerlendirmiş, tüm bunların önderliğinde yoluna emin adımlarla devam etmiştir. Türkiye’nin dün olduğu gibi bugünde AK Partiye güvenoyu vereceğinden şüphemiz yok. Haydi İzmir, haydi Türkiye diyorum. Vakit yine hizmet vakti, vakit İzmir vakti, vakit Türkiye vakti.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.