Vali Dr. Elban, Tahtalı Barajı'ndaki çalışmaları Bakan Yumaklı ile inceledi

Vali Dr. Elban, Tahtalı Barajı'ndaki çalışmaları Bakan Yumaklı ile inceledi

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Menderes'te söndürme çalışmaları devam eden orman yangını ve Tahtalı Barajı çalışmalarını helikopterle inceledi.

MEDYA EGE - İzmir bu sabah, Menderes'te orman yangınına müdahale eden helikopterin Tahtalı Barajına düşmesi haberi ile sarsıldı.

Kazada bir pilot kurtarılırken 3 pilotun arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Menderes'teki orman yangınının da söndürme çalışmaları ekiplerce devam ettiriliyor.

f6nvdnqxgaainf8-001.jpg

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise İzmir'e gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Yumaklı'ya İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban eşlik etti.

f6nvgg7xoaakl26-001.jpg

Vali Dr. Elban ve Bakan Yumaklı, çalışmaları helikopterle inceledi. Vali Dr. Elban, sosyal medya hesabından helikopter incelemelerine ilişkin bir video paylaşarak "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile birlikte Menderes ilçemizde kontrol altına alınan orman yangını sonrası soğutma çalışmalarını ve Tahtalı Barajı'ndaki arama kurtarma çalışmalarını havadan inceledik. Menderes ilçemizde orman yangınına müdahale sırasında Tahtalı Barajı'na düşen helikopterde görevli 3 personeli arama kurtarma çalışmaları titizlikle ve gayretle sürdürülüyor. Orman camiasına geçmiş olsun" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.