Vatandaş İstiyor Belediye Yol Yapıyor

Vatandaş İstiyor Belediye Yol Yapıyor

Kula’nın merkezinde yıllardır atıl kalan yollar, vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt çalışmasıyla yada kilit parke taş döşeme çalışmasıyla sıfırdan yapılıyor.

Kula Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda yıllardır yolları bile olmayan sokaklarda sıfırdan yol yapıyor. Kula’nın merkez Zaferiye Mahallesi’nde yer alan 386. Sokak’ın toprak yolu asfaltlanarak sıfırdan yapıldı. Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha önce toprak olan 386. Sokak’ın yolunu asfaltlayarak sokak sakinlerinin taleplerini yerine getirdi. Kula Belediyesi Başkan Vekili Vedat Yılmaz ve Manisa Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla çalışmalar hakkında istişare etti.

Kula Belediyesi Başkan Vekili Vedat Yılmaz, Kula’nın asfaltlanmadık, kilit parke taş döşenmedik bir yerini bırakmayacaklarını belirterek, “Kula Belediyesi MHP Meclis üyeleri olarak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Kula’nın yıllardır çözümsüz kalmış problemlerini çözüyoruz. Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun, Kula’nın sorunlarına daha kalıcı çözümler bulmak için farklı illerde düzenlenen fuarları inceleyerek, Kula Belediyesi için temaslarda bulunuyor. Kula merkez ve mahallelerde alt yapıdan, üst yapıya hiçbir şikayet gelmeyene kadar çalışmalarımız sürek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.