Ve Bayraklı'da beklenen aday adayı ortaya çıktı

Ve Bayraklı'da beklenen aday adayı ortaya çıktı

Başvuru dosyasını teslim ederek yola çıktı.

Bayraklı Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Şeref Balbay, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru dosyasını teslim ederek yola çıktı.

1-626.jpg

Türkiye Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Partilerde aday belirleme süreci devam ederken, İzmir'de aday adaylığı hareketliliği sürüyor. Bir sürpriz başvuru da Bayraklı için geldi. Bayraklı Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Şeref Balbay, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını İlçe Başkanı Cemalettin Alper'e teslim etti.

Balbay yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

"Bugün dürüst ve cesur duyguların fakirleştiği, alın terinin yorgun düştüğü, çıkar çarklarının hızla işlediği, ülkenin parsel parsel satıldığı, Atatürk’ün 'yurtta barış, dünyada barış' ilkesinin yok sayıldığı, her gün yeni bir yolsuzluk dosyasının açıklandığı, demokrasi, hak, hukuk ve adaletin yok edildiği, her an yeni bir olumsuzluğun yaşandığı bu ortamda; tek gücün, tek dayanağın, tek çıkar yolun CHP olduğu unutulmamalıdır.

Çünkü halk umutsuz ve karamsar. Biliyoruz ki; halka umut olmuş bir CHP’nin var oluşu halkın güvencesidir.

2019 yerel iktidar için yine yollardayız sevgili dostlar. Yine çok işimiz var. Girilmedik ev, çalmadık kapı bırakmadan CHP politikalarını yılmadan, usanmadan anlatacağız.

Şunu biliyoruz ki; ülkemizin üstüne çöken bir kaostan kurtuluş Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığında kurulacak CHP hükümeti ile gerçekleşecektir.

Bununda yolu yerel yönetimlerden geçer.

Bunun içindir ki alanlarda hiç bıkmadan usanmadan iktidar olmak icin  çalışacağız..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.