Vedat Milor'den pudra şekeri açıklaması!

Vedat Milor'den pudra şekeri açıklaması!

Vedat Milor 'Kokain değil, pudra şekeriydi' diyerek kendini savunan ve serbest bırakılan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu'nu tiye alan bir paylaşım yaptı.

AK Parti Genel Merkezi’nde büro personeli olduğu belirtilen ve uyuşturucu kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu ifadesinde, "Kokain değil, şaka amaçlı pudra şekeri çektik" diyerek, adli kontrolle serbest bırakıldı. AK Partili Ayvatoğlu'nun 'pudra şekeri' savunmasının ardından serbest bırakılması sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı. Aralarında gazeteci, siyasetçi, yazar ve bir çok ünlünün de bulunduğu kullanıcılar Ayvatoğlu'nun savunmasını tiye alan paylaşımda bulundu. Bunlardan bir tanesi de Ünlü Gurme ve yazar Vedat Milor oldu.

Milor, Twitter hesabı üzerinden 12 Mart'taki "Utandıran itiraf: Bir restoran eleştirmeni olarak Patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" paylaşımına atıfta bulunarak "Utandıran itiraf: 40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum" ifadelerini kullandı. 

İşte Milor'ün o paylaşımı:

234809934-milor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.