Vekil aday adayı, evini gençlere açtı: ‘Gençler ve kadınlar için çalışacağım’

Vekil aday adayı, evini gençlere açtı: ‘Gençler ve kadınlar için çalışacağım’

CHP’den İzmir Milletvekili adayı olmak için dört dönemdir görev yaptığı il yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fulya Alçay, yeni yıl öncesi evini üniversiteli öğrencilerine açtı.

CHP İzmir Milletvekili aday adayı olan Fulya Alçay, evinin kapısını gençlere açtı, yeni yılı ve aday adaylığını birlikte kutladılar. Alçay, Güzelbahçe Yaka Mahallesinde oturan öğrenci veya yeni mezun, Türkiye'nin farklı illerinde öğrenim görmüş veya görmekte olan (İzmir, Adana, Isparta, Ankara, İstanbul, Çanakkale) 18 genci evinde eşi ile birlikte ağırladı. Gençlerin yeni yıl kutlamasına CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı ve bu yıl O ses Türkiye yarışmasında Gönüllerin Şampiyonu olan Devrim Seyrek de katıldı.

whatsapp-image-2022-12-29-at-17-24-52-1.jpeg

Gençlere hazırladığı yemeklerden ikram eden genç vekil aday adayı Fulya Alçay, “Eğer milletvekili adayı olur ve seçilirsem, gençliğimin verdiği enerji ve dinamizm ile onlar için gece demeden, gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Yurt dışına giden gençlerimizin tekrar ülkemize dönmesi için çalışacağım. Beyin göçünün durması için gayret göstereceğim. Gençlerimizin iş bulmaları için yeni iş alanlarının açılması için çaba sarfederek, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi liyakatin esas alınacağı bir Türkiye için var gücümle çalılacağım. Gençlerin siyasette bir özne olarak kabul edilmesini sağlayarak politikalarımızı gençlerle birlikte yürüteceğiz”dedi.

GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ SOLMASIN

2-2.jpg

Fulya Alçay, “ En büyük temennim ise bütün gençlerimizin gülen yüzleri hiç solmasın. Çünkü gençlik güldükçe üretir, güldükçe verimliliği artar! " diye konuştu. Gençlerin yeni yıllarını kutladı ve “Yeni yılda hem cumhuriyetimizin 100. Yılını, hem de bu tek adam rejiminden kurtuluşumuzu kutlayalım” diye konuşan Alçay, aday adaylığı noktasında gençlerden tam destek aldı. Gençler Alçay’a düzenlemiş olduğu yeni yıl buluşması için memnuniyetlerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.