Vitor Pereira: Kalitenizi Herkese İspatlayın

Vitor Pereira: Kalitenizi Herkese İspatlayın

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira takımının golcüleriyle ufak bir toplantı gerçekleştirerek motivasyon konuşması yaptı. Peraira golcülere kalitenizi herkese ispatlayın çağrısı yaptı.

Lig ikincisi Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira, takımın golcüleri Nani ve Persie ile toplantı gerçekleştirdi. Teknik adam toplantıda, golcülere Trabzonspor karşısında daha fazla sorumluluk alın çağrısı yaparak, kalitelerini herkese ispatlamalarını istedi.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında taraftarlardan tepki gören takımın golcüleri Van Persie ve Nani ihtiyaç duydukları morali takımın hocasından aldılar. Konya'da gerçekleştirilen Türkiye Kupası yarı finali ilk karşılaşmasında takımın yeni gözdeleri olan golcülere, Trabzonspor karşılaşması öncesi Pereira moral konuşması yaptı. İkiliyle bir araya gelen teknik direktör, her iki futbolcuya ekstra sorumluluk alma çağrısı yaparak, kalitelerini herkese göstermelerini istedi. Teknik adam Van Persie ve Nani'yi Trabzonspor'a karşı silah olarak görüyor

Teknik adam ikiliye sezon başından beri Fenerbahçe'de yaşadıkları düzensiz performansı bir kenara bırakma çağrısı yaparak, Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmalarını istedi. İkilinin Karadeniz takımı karşısında sorumluluk alması gerektiğini bizzat kendilerine söyleyen hoca, ağırlıklarını hissettirmelerini ve kalitelerini ortaya koymalarını istedi. Bu isteğin sadece kendisinden gelmediği belirten teknik direktör, tüm futbol camiasının ve Fenerbahçe taraftarının bunu kendilerinden beklediğini söyledi.

İkilinin ardından takıma hitap eden teknik direktör, şampiyonluk konusunda ligde kredilerini tükettiklerine vurgu yaparak, Konyaspor karşısında sergilenen performansın üzerine çıkılması gerektiğini söyledi. Beşiktaş ile aralarında olan farkından etkilenilmemesi gerektiğini belirten teknik adam, sezonun son 5 haftasında kalan maçları kazanmaya odaklanılması gerektiğini ifade etti.

 

Rakip serbest vuruştan gol yiyor uyarısı

Peraira, Karadeniz takımının özellikle serbest vuruşlardan gol yediğini söyleyerek, son yapılan antrenmanda futbolculara yan top çalışması yaptırdı.

Teknik adam kornerlerde Kjaer, Bruno Alves ve Josef'in muhakkak rakibin ceza sahası içerisinde bulunması gerektiğini bekliyor, Van Persie, Nani ve Volkan Şen tarafından uzaktan kaleye  vurulan şutlarla skor yapmayı hedefliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.