Vodafone Arena'da Protokol Açılışı Gerçekleştiriliyor

Vodafone Arena'da Protokol Açılışı Gerçekleştiriliyor

Beşiktaş taraftarının büyük bir sabır ve heyecanla beklediği güne saatler kaldı. Vodafone Arena'nın protokol açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanında bir çok önemli ismin katılımıyla gerçekleşiyor. Beşiktaş tarafının alınmadığı açılışın üzerine yarın geniş kapsamlı taraftarın da katılacağı bir ikinci bir açılış düzenlenecek. 11 Nisan günü gerçekleştirilecek açılışta Bursaspor Beşiktaş maçı ile arenanın açılış maçı da yapılmış olacak.

Önceden belirlenen bin taraftarın Arena'nın protokol açılışına alınacağı belirtilirken taraftarlar içeriye daha alınmadı, taraftarlar arenanın girişinde bekliyor.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Vodafone Arena'da protokol açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gibi önemli isimler katıldı.

Törende konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Atatürk'ün kulübü dediği Beşiktaş'ın yuvasına döndüğünü belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kara kartalın eve dönüşünün gizli kahramanı olarak nitelendirerek, Erdoğan'ın olmaması durumunda Arena'nın da olmayacağını belirterek teşekkür etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı konuşmada özellikle Fikret Orman'a kutladığını belirterek böyle bir stadı Beşiktaş'a kazandırdığı için teşekkür etti.

Sıkı güvenlik tedbirleri alındı

Herhangi bir güvenlik ihlali yaşanmaması için Vodafone Arena'nın etrafında sıkı güvenlik tedbirleri alındı. Protokol açılışında sorun çıkmaması adına kulüp yetkilileri de yoğun uğraş harcayarak, olası bir aksaklığın önüne geçilebilmesi adına büyük dikkatle son hazırlıkları tamamladı. Protokol açılışında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.