Vodafone Arenadaki İlk Maçın Biletleri Karaborsa Oldu

Vodafone Arenadaki İlk Maçın Biletleri Karaborsa Oldu

Yapımını Beşiktaşlı taraftarların heyecanla beklediği Vodafone Arena'da gerçekleştireceği ilk maçın biletleri karaborsada binlerle ifade edilen fiyatları gördü

Beşiktaş futbolcuları, taraftarları ve yöneticileri tarafından heyecanla beklenen Vodafone Arena'nın inşası tamamlandı. 11 Nisan'da gerçekleştirilecek ve açılış maçı da olacak Beşiktaş Bursaspor maçı biletleri satılmaya başlamasının ardından karaborsa oldu.

Normalde 110 liradan başlayıp 385 liraya kadar satın alınabilen biletler karaborsa olunca 4 bin 225 lirayı buldu. Vodafone Arena'daki ilk maça yoğun talep gösterilmesiyle beraber tüm biletler satılmış, biletlerden gelen parayla Beşiktaş'ın tüm borçları kapatılarak UEFA'ya Avrupa Kupaları'na katılabilmek için borcu yoktur belgesi gönderilmişti.

Vodafone Arena'da gerçekleştirilecek ilk maç olan Beşiktaş Bursaspor maçına rağbet çok yüksek olduğundan bir çok dolandırıcı ve karaborsacı da taraftarlardan kazanç sağlamak için hamle yapmaya başladı. Karaborsa bilet satışları yerli ve yabancı internet sitelerinde yer alırken biletlere ilginin çok fazla olmasıyla beraber ortaya atılan spekülasyonlardan biri de Fikret Orman'ın arkadaşlarına dahi bilet ayarlayamadığı iddiası oldu.

En pahalı fiyat 8. kategori biletler için 385 lira olurken karaborsa bilet satışında biletler 4 bin 225 liradan gidiyor. Karaborsa satış yapan siteler, Başkan Fikret Orman'ın arkadaşlarına dahi bilet bulamadığı iddia edilen maç için istenilen sayıda bilet bulabileceklerini iddia ediyorlar. Bazı karaborsacılar bilet satışında kampanya yaptıklarını iddia ederek, en düşük bilet fiyatını 400 lira olarak gösterirken, maç saati yaklaştıkça bin liraya kadar yükseleceğini öne sürüyorlar. Biletleri önceden aldıklarını iddia eden satıcılar bilet sınırı olmadığını, işi profesyonel olarak yaptıklarını söylüyorlar.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.