Voleybolda bir ekol: Bornova Belediyespor

Voleybolda bir ekol: Bornova Belediyespor

Yaz Spor Okulları yoğun katılımla devam ediyor

Her yıl elde ettiği başarılarla dikkat çeken Bornova Belediyespor Voleybol Şubesi, spor okullarında yüzlerce öğrenciye yaz tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı sunuyor. Yetenekleri ile dikkat çeken sporcular Yeşil-beyazlı kulüp ve diğer İzmir takımlarının alt yapılarına yönlendiriliyor.

Faaliyetlerini kızlar kategorisinde sürdüren Bornova Belediyespor Voleybol Şubesi, yaz spor okulları ile tatildeki öğrencilere spor yapma imkanı sunuyor.

Dört yaş grubundaki spor okulunda 2002- 2009 arası doğumlu çocuklar ve gençler eğitim alıyor. 

Hem fiziksel hem zihinsel gelişim

Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’ndeki voleybol kursularına katılan 200’e yakın sporcuya servis imkanı da sunuluyor. Haftada iki gün olarak gerçekleştirilen kurslar, öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. 

Kurslara katılmak isteyenler için Bornova Şehir Stadı’ndaki kayıtlar devam ediyor.

Yarışmacı takımlar da dikkat çekiyor

Bornova Belediyespor’un voleybol şubesi, spor okullarında yüzlerce çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunurken, yarışmacı takımlarıyla da dikkat çekiyor. Yeşil-beyazılar  bu yıl Midi Kızlarda İzmir üçüncüsü, Küçüklerde İzmir altıncısı, Yıldızlarda ise İzmir şampiyonu olmuştu.Spor okullarında yetenekleri ile dikkat çeken sporcular Bornova Belediyespor ve diğer İzmir Kulüpleri’nin alt yapılarına yönlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.