Volkan Ballı’dan Fenerbahçe Kongresi Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

Volkan Ballı’dan Fenerbahçe Kongresi Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü eski idari menajeri ve kongre üyesi Volkan Ballı, İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, Şakran eski Belediye Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz, Ege Toplumsal Düşünce Derneği (EGE TODD) Başkanı Cem Kavur, yönetim kurulu üye

Kahvaltı masasında Fenerbahçelilerle sohbet eden Volkan Ballı, hafta sonu yapılacak olan Fenerbahçe Mali Kongresi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı görevi bırakmaya çağıran Ballı yaptığı açıklamada, “Artık yeter Sayın başkan artık gerçekten yeter. Zamanı geldi ve hatta geçiyor bile Fenerbahçe’mizde genç insanların başkan adaylarının önünü açmanızın. Fenerbahçe’mizi gerçekten seviyorsanız görevi devredin artık. Kupa finali sonrası açıklamalarınızı şaşkınlıkla izledik. Sinirle yapmıştır, bir daha tekrarlamaz dedik. Fakat daha saatler geçmedi ulusal bir gazetede röportajınızı okuduk, inanamadık. Birlikte çalıştığınız hocalarla ilgili açıklamalar şok etti bizi. O da yetmedi en değerli oyuncularımızdan biri olan Gökhan Gönül ile ilgili söylediklerinizi ağzımız açık okuduk. Yapmayın başkanım yapmayın Gökhan Gönül için bari bunları söylemeyin. Herkesi anlarım da Gökhan’la ilgili söylediklerinizi anlayamıyorum. Kendinizi asla eleştirmeden “9 yılda 2 şampiyonluk yaşadık onunla, bir de bu açıdan bakın” demişsiniz. Peki, bu kriter sizin için önemliyse; biz sizin için ne demeliyiz? 

FENERBAHÇE DEĞİL ‘AZİZBAHÇE’

Her size karşı olan her sizi eleştireni düşman ya da hain ilan etmenizden bıktık, sıkıldık artık. 

Kulübün mali açıdan geldiği nokta, futbol takımımızın bir futbol aklı tarafından değil sadece sizin tarafınızdan ve son derece plansız, kadro mühendisliği yapmadan yönetilmesinden dolayı yaşadığı başarısızlık ve sizin asla kendinizi eleştirmeden yola devam etme isteğinizdendir. Artık yeter sayın başkanım lütfen görevi devredin. Fenerbahçe’mizin menfaatleri için bunu yapın. Doğru kararlar alıp CEO ve Futbol direktörleri getirdiniz işlerin başına. Antrenörleri geçtik, onlar da sizin tek adam yönetiminize dayanamadılar ya bıraktılar ya da kovuldular. Hep siz haklısınız diğerleri haksız. Kulüpte hastalıklı bir hava yerleşti, insanlar bölündü, taraftar bölündü ama sizin bunlara hiç katkınız yok. Hep başkaları yaptı, hep başkaları haksız, düşman ya da hain. Bu bizim Fenerbahçe’miz olamaz sayın başkanım, olsa olsa sizin “Azizbahçeniz” olur. Acı ama gerçek bu. Sizin kulübümüze yerleştirdiğiniz bu yönetim zihniyeti bizi daha da kötü günlere götürecek. Korkumuz bu”

HODRİ MEYDAN: FB TV’DE KONUŞMA HAKKI VERİN

Bu yüzden önümüzdeki yıllarda iyi anılmak için gerekeni yapın Sayın Başkanım. Bu erdemi gösterin. Siz, ben dâhil birçok Fenerbahçe’ye hizmet etmiş insana iftira atıp lekelediniz. Düşman ya da hain ilan ettiniz yandaşlarınızla birlikte ama bizim size saygımız sonsuz ve buda bulunduğunuz makam içindir bunu da unutmayınız. Bundan sonra seçim olur da siz yine aday olursanız, size karşı aday olacak Fenerbahçeli arkadaşlarımıza, “bugüne kadar demokratik seçim yapılıyor kulübümüzde” söyleminizi kanıtlamak için hepimizin tüm Fenerbahçelilerin televizyonu olan FB TV’de konuşma hakkı verin” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.