Volkan Demirel: İsimler Yok Fenerbahçe Var

Volkan Demirel: İsimler Yok Fenerbahçe Var

Galatasaray ile oynadığı derbi maçından beraberlik ile ayrılan Fenerbahçe ligde lider konumunda olan Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı. Takım kaptanı Volkan Demirel takım arkadaşlarını toplayarak toplantı yaptı.

6 hafta sonra bitecek ligde Fenerbahçe tüm hırsıyla durumu toparlamaya çalışıyor. Galatasaray derbisinde kötü performans sergileyen sarı lacivert takımda kaptan Volkan Demirel şampiyonluğun kaçırılması durumunda faturanın tüm takıma çıkacağını belirtmişti.

​Takım arkadaşlarını motive ederek takım ruhunu oluşturmaya çalışan Fenerbahçe kaptanı Demirel, avantajlı durumda olan Beşiktaş'la girdiği şampiyonluk yarışında rakibe avantajı iyice kaptırınca, daha çok efor sarf etmeye başladı. Samandıra'da gerçekleştirilecek antrenman öncesi arkadaşlarını etrafına toplayan kaleci, geçen sefer de söylediği arkadaşlık bağlarına vurgu yaptı. Arkadaşlık ilişkilerinin çok düşük olduğunu dile getiren tecrübeli kaleci, bu bağları güçlendirmek için herkesin el ele vermesi gerektiğini söyledi.

 

Her ortamda takım halinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Demirel, ligde 6 maçları kaldığını hatırlatarak, bu maçların kazanılması halinde şampiyon olacağına inandığını dile getirdi. Volkan ayrıca Beşiktaş'ın da müsabaka kaybedeceğine inandığını söyledi. Volkan, takım arkadaşlarından geçmişi unutmalarını isteyerek, Fenerbahçe'nin gerçekliklerinin farklı olduğunu söyledi. Deneyimli kaleci ayrıca takımda isimler olmadığını Fenerbahçe'nin var olduğunu vurgulayarak, bir sonraki maçta beklentileri karşılayın talimatını verdi.

 

 

Daha önce de benzer bir konuşma yapmıştı

Fenerbahçe’nin deneyimli kalecisi ve takım kaptanı Volkan Demirel dün gerçekleşen antrenmanın ardından takım arkadaşlarını etrafına toplayarak moral konuşması yaptı.Beşiktaş‘ın Kasımpaşa yenilgisinin ardından iyiden iyiye hızlanan Fenerbahçe’nin kaptanı, takım arkadaşlarına 2010-2011 sezonundaki Trabzonspor ile girilen rekabet durumu ile bu sezonki Beşiktaş durumunun birbirine benzediğini söyleyerek, o dönem Karadeniz takımıyla girdiği rekabetten galip ayrılanın Fenerbahçe olduğunu hatırlattı.

Demirel, 2010-2011’de her maça finale çıkar gibi çıktıklarını söyleyerek, tüm takımın kenetlenmesi durumunda önlerindeki 8 maçın tamamının alacaklarını söyledi.

Lig’de lider durumunda olan Beşiktaş’ın Kasımpaşaya 2-1 yenilmesinin ardından Fenerbahçe’de hazırlıklara daha çok ağırlık verilmeye başlanıldı. Beşiktaş ikili averajda Fenerbahçe’yi geçtiği için, sarı lacivertli takımın şampiyon olabilmesi önündeki bütün lig maçlarını alması gerekiyor. Dün gerçekleştirilen takım antrenmanının ardından futbolcuları etrafında toplayan kaptan, geçmiş dönemlerdeTrabzonspor ile girdikleri rekabet sürecinden galip ayrılanın Fenerbahçe olduğunu hatırlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.