Volkan Demirel İsyan Etti: Toplum Tepki Vermedi

Volkan Demirel İsyan Etti: Toplum Tepki Vermedi

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeye hazırlanan Milli Takım, hazırlanmaya başlamışken deneyimli kaleci Volkan Demirel'in Fatih Terim tarafından götürülüp götürülmeyeceği merak ediliyor. Demirel göreve hazır olduğunu belirten şu

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeye hazırlanan Milli Takım, hazırlanmaya başlamışken deneyimli kaleci Volkan Demirel'in Fatih Terim tarafından götürülüp götürülmeyeceği merak ediliyor. Demirel göreve hazır olduğunu belirten şu açıklamayı yapmıştı; "Bebeğime küfredildi ama toplum tepki vermedi. Kimse bana sahip çıkmadı. Yine de milli göreve hazırım"

Geçtiğimiz günlerde İsveç Maçı hakkında basın açıklaması düzenleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisine Volkan'ı soranlara, 'Ne için Ahmet, Mehmet değil de ısrarla Volkan'ı soruyorsunuz' diyerek patlamış, "Durum çok net, bir milli takım var. Seçeceğimiz oyuncu sayısı belli. Çağırdığımızdan daha fazla çağırmadığımız var." demişti.

A Milli Futbol Takım, Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol şampiyonası öncesi hazırlık maçlarını bugün İsveç ile gelecek hafta Avusturya ile yeşil sahaya çıkarak gerçekleştirecek. Fatih Terim'in kadroyu açıklamasından bu yana Volkan Demirel'in A Millilerle götürülüp götürülmeyeceği konuşulurken, Fatih Terim'in kadroya dahil etmediği deneyimli kalecinin Fransa'ya gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Volkan göreve hazır

Türkiye'de 2014'te Kazakistan ile oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında, sahaya çıkmaya hazırlanan Volkan'a tribünlerden küfür edilmiş, deneyimli kaleci ise bu küfürleri sindiremeyerek ısınmayı bırakıp, maçın oynandığı TT Arena'dan ayrılmıştı.

Futbolseverlerin ve futbol camiasından düşmeyen Volkan, bebeğine küfür edildiğini söyleyerek, toplumun gereken tepkiyi vermediğini belirtti. Deneyimli futbolcu, toplumun tepki vermemesinden dert yanarak yine de göreve hazır olduğu dile getirerek; " Milli Takım beni ne zaman çağırırsa memnuniyetle gidip elimden geleni yaparım." dedi.

TT Arena'dan gittiği günden beri milli takımda yok

Saha kenarında ısınırken kendisine küfür edilen kaleci Volkan Demirel, küfürleri sindiremeyip arenadan ayrıldığı günden beri milli takıma davet edilmedi

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.