Volkan Demirel: Kenetlenirsek Şampiyon Oluruz

Volkan Demirel: Kenetlenirsek Şampiyon Oluruz

Fenerbahçe'nin deneyimli yıldız kalecisi Volkan Demirel dün gerçekleştirilen antrenmanından sonra takım arkadaşlarını toplayarak konuştu: kenetlenirsek şampiyon oluruz.

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi ve takım kaptanı Volkan Demirel dün gerçekleşen antrenmanın ardından takım arkadaşlarını etrafına toplayarak moral konuşması yaptı. Beşiktaş'ın Kasımpaşa yenilgisinin ardından iyiden iyiye hızlanan Fenerbahçe'nin kaptanı, takım arkadaşlarına 2010-2011 sezonundaki Trabzonspor ile girilen rekabet durumu ile bu sezonki Beşiktaş durumunun birbirine benzediğini söyleyerek, o dönem Karadeniz takımıyla girdiği rekabetten galip ayrılanın Fenerbahçe olduğunu hatırlattı.

Demirel, 2010-2011'de her maça finale çıkar gibi çıktıklarını söyleyerek, tüm takımın kenetlenmesi durumunda önlerindeki 8 maçın tamamının alacaklarını söyledi.

Lig'de lider durumunda olan Beşiktaş'ın Kasımpaşaya 2-1 yenilmesinin ardından Fenerbahçe'de hazırlıklara daha çok ağırlık verilmeye başlanıldı. Beşiktaş ikili averajda Fenerbahçe'yi geçtiği için, sarı lacivertli takımın şampiyon olabilmesi önündeki bütün lig maçlarını alması gerekiyor. Dün gerçekleştirilen takım antrenmanının ardından futbolcuları etrafında toplayan kaptan, geçmiş dönemlerde Trabzonspor ile girdikleri rekabet sürecinden galip ayrılanın Fenerbahçe olduğunu hatırlattı.

2010-2011 döneminde Fenerbahçe sadece Bursaspor karşılaşmasında berabere kalarak 17 maçtan 16'sını kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Volkan o sezona yönelik göndermeler yaparak 8 maçı kazanmanın sorun olmadığını, önümüzdeki sezon 8 maçı da final maçı gibi görmeleri gerektiğini söyledi.

Volkan Demirel önlerindeki tüm maçları final olarak görmeleri ve hazırlıklarını buna göre yapmaları halinde şampiyon olacaklarından emin olduğunu belirtti.

Aileler kaynaşacak, bekarlar göz hapsinde

Volkan dostluk ve arkadaşlığın ne kadar iyi olursa takımın da o kadar iyi olacağını söyleyerek, birbirleriyle daha çok vakit geçirip, konuşmaları ve samimi olmaları gerektiğini söyledi. Demirel'in bu söyledikleri diğer takım oyuncuları tarafından onaylanınca, bütün takımın aileleriyle beraber 8 hafta boyunda daha çok buluşacakları, her hafta yemek yiyecekleri belirtildi. Buna göre ailelerin de kaynaşacağı önümüzdeki 8 haftada bekarlar göz hapsi altında kalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.