Volkan Erden, "Akşam Olunca"ya klibini çekti

Volkan Erden, "Akşam Olunca"ya klibini çekti

Volkan Erden “Akşam Olunca” isimli şarkısıyla müzik dünyasına yeniden aşk dolu ve romantik bir giriş yaptı.

Tüm dijital müzik platformlarında dinlenmeye başlanan şarkının video klibi ilk kez 13 Eylül’de yayınlandı. 2018’de sözü ve müziği kendisine ait olan “Aşka İsyan” adlı şarkısıyla ilk kez dinleyicilere merhaba diyen Volkan Erden, Mars Yapım etiketi ile yayınlanan “Akşam Olunca” ile yeniden dinleyicisiyle buluşmuş olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. 

Söz ve bestesi kendisine ait olan “Akşam Olunca” adlı şarkının klibini Hüseyin Cevahir Ünal yönetti. Klibin çekimlerinin bir kısmı yazın ortasında Bolu’nun yemyeşil ve sakin doğasında gerçekleşirken, bar sahnesi ve diğer mekan çekimleri doğup büyüdüğü Ankara’da gerçekleşti. Kurgusu Nazlı Vural’a ait olan klipte Volkan Erden eşi ile birlikte kameraların karşısına geçti. Şarkının düzenlemesi Özgür Bakkaloğlu, miks ve mastering ise Ankara’da Mars Yapım stüdyolarında Uğur Memiş tarafından yapıldı. 

Konuşmaya başladığından beri kendisiyle baş başa kaldığı her an şarkı söyleyen Volkan Erden ortaokul yıllarında ailesinin ilk gitarını almasıyla şarkı sözleri yazıp kendi bestelerini yapmaya başladı. Üniversite yıllarında katıldığı pop-rock grubu ile birlikte bahar şenliklerinde ve Ankara’nın çeşitli mekanlarında sahne alarak şarkılarını görücüye çıkaran Volkan Erden mezun olduktan sonra müzik kariyerine tek başına devam etti. Aynı zamanda ODTÜ Maden Mühendisliği bölümü mezunu olan Volkan, mühendislik eğitimi esnasında bir yandan da 1 dönem ODTÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü’nde şan dersleri aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.