Wesida Medya Grubu yeni ofisinde

Wesida Medya Grubu yeni ofisinde

Wesida Medya Grubu’nun hizmetlerini sürdüreceği Alsancak ofisinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti

Özel hazırlanan pastayı dergilerin genel yayın yönetmenliğini üstlenen Prof.Dr.Erkan Sevinç ekip arkadaşlarıyla kesti. Wesida Medya Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Oktay şirket ve yayınlar hakkında bilgi verirken şöyle konuştu:

“Grubumuzda iki yıldır marka olan üç dergiye Devir dergimiz de ekleniyor. Aktüel dergimiz Devir’in muhteşem yazar kadrosu ile önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Görüntülü ve yazılı güncel haberlerin , e dergilerin yer aldığı internet sitemiz de bugün itibariyle açılmıştır. Wesida Medya grubumuzda sadece dergi yayıncılığı yapmıyoruz. İşbirliği yaptığımız derneklerle sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor, çözüm ortaklarımız ile organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Mayıs sonunda yapacağımız 2.Flamingo Kültür ve Sanat Günleri üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.

Yine grubumuzda reklam hizmetleri, gayrimenkul danışmanlığı, turizm ve inşaat gibi konularda kurulacak departmanlar da önümüzdeki süreçte hayata geçecek. Açılışımıza ürünleriyle zenginlik katan Sevinç Pastanesi, Dostlar Fırını, Ayşa Boşnak Börekçisi /Ev Yemekleri ve Er Catering’e teşekkür ediyorum”

Wesida Medya yayın grubunun çıkaracağı Devir dergisinin ilk sayısının kapak konusu “Mülteciler” olarak belirlendi. Derginin başyazarlığı ve yayın danışmanlığını Engin Önen üstlendi. Reşat Kutucular, Ulvi Puğ, Mehmet Şakir Örs, Aylin Onart, Hasan Ceylan, Sedat Kaya, Güman Kızıltan, Filiz Güleç ,Tayfun Özkaya, Zeki Hozer, Mustafa Yıldız gibi yazar ve çizerlerin yer aldığı Devir’in ilk sayısı 15 Şubat’ta seçkin satış noktalarında olacak. Kapak fotoğrafında Esat Erçetingöz imzası var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.