Wesley Sneijder Derbide Sahaya Çıkacak

Wesley Sneijder Derbide Sahaya Çıkacak

Geçtiğimiz hafta Hollanda ve Fransa arasında oynanan hazırlık maçında forma giyen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder karşılaşmın 36. dakikasında giriştiği bir pozisyon neticesinde sakatlanmıştı. Dün gerçekleştirilen Hollan İngiltere hazırlık müsabakasında da yer almayan futbolcu, sakatlığının tedavisine başlandığını söyleyerek, 13 Nisan'daki Galatasaray Fenerbahçe derbisine hazır olabileceğini söyledi.

13 Nisan'da gerçekleştirilecek derbiye kadar iyileşeceğini düşünen Galatasaray'ın gözde oyuncusu Wesley Sneijder'in MR sonuçları Florya'da değerlendirildi ve 15 gün içerisinde tedavinin sonuç vermesi bekleniyor. Sneijder'in sağ arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildi.

Derbi 13 Nisan'da

İstanbul İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen kanlı terör eyleminin ardından ertelenen Galatasaray Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan'da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından Hollanda ile Fransa arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Galatasaraylı yıldız oyuncunun oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. Florya'da inceleme yapılmadan önce, Sneijder'ın derbide oynamayacağı konuşuluyordu, derbiye çıkacağı haberi taraftarı sevindirdi.

Milli takımıyla çıktığı karşılaşmada sakatlanan yıldız oyuncunun Hollanda'da çekilen MR sonuçlarının Florya'da incelenmesiyle beraber, 15 gün içerisinde iyileşerek derbide takımdaki yerini alacak.  Sneijderin derbiye çıkacak olması Galatasaray taraftarlarını çok sevindirirdi

Fenerbahçe derbisinde forma giyecek deneyimli futbolcu, Galatasaray'ın doktoru Yener İnce tarafından bugün kontrol edilerek, tedavinin son aşamasına başlanacak. Sneijder, derbide kesinlikle yer almak istediğini belirterek, derbinin çok önemli olduğunu söyledi. Doktor'dan aldığı haberi de söyleyen yıldız futbolcu, o tarihe kadar hazır hale geleceğini düşündüğünü belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.