WhatsApp kullanıcıları dikkat! O özellik kalkıyor

WhatsApp kullanıcıları dikkat! O özellik kalkıyor

WhatsApp, bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda bir beta sürümü yayınlayarak kendini silen mesajlar özelliğini kullanıma sunmuştu. Ancak şirket, esas sürüm ile gelmesi beklenen bu özelliği kullanıma sunmaktan vazgeçti.

WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda kendini silen mesajlar özelliğini, yayınlamış olduğu bir beta sürümü ile kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar bu özellik ile daha sonra silinsin şeklinde mesajlarını gönderilebiliyordu. Örneğin, belli bir saat, gün, hafta, ay ya da yıl şeklinde gönderilen mesajların silinme zamanını ayarlama imkanına sahip olabiliyordunuz. Yayınlanan beta sürümü ile gelen bu özellik kullanıcıları oldukça heyecanlandırmıştı. Aynı sürüm Snapchat'te de mevcuttu ve başarılı bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor.

Fakat WhatsApp'ın bu özelliği kullanımdan kaldırmış olduğu, yayınlamış olduğu yeni bir beta sürümü ile ortaya çıktı. Anlaşılan o ki; şirket bir önceki beta sürümünde bu özellik ile ilgili sadece bir deneme yapmış.  Aslında bu özellik tam olarak kaldırılmış sayılmaz, çünkü yeni Beta sürümünde, grup yöneticileri  gruptaki mesajları ayarladıkları zaman diliminde silme yetkisine sahipler.  Şu an deneme aşamasında olan bu özelliğin yeni yılda gelecek olan güncelleme ile tüm grup yöneticileri için kullanıma sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.