Wilma Elles gelinlik defilesinde göz kamaştırdı

Wilma Elles gelinlik defilesinde göz kamaştırdı

Behrem Turan Ajans organizatörlüğünde bu yıl 5.si düzenlenen Vizyoner Markalar Defilesi'nin baş mankeni Wilma Elles, defilede güzelliği ile göz kamaştırdı.

Organizasyonunu Behrem Turan Ajans'ın yaptığı bu yıl 5.si düzenlenen Vizyoner Markalar Defilesi İzmir Arena’da gerçekleşti. Defilenin baş mankeni ise 3 çocuk annesi olmasına rağmen formundan hiçbir şey
kaybetmeyen Wilma Elles oldu. Defilelerde Poyraz Kaftan, Madam Jasmin, Özlemce, Pozda Poz Abiye, Gülay Moda, Rıdvan Moda, Almin Spoza ve Sevinç Moda evlerinin gelinlik ve abiyeleri perakendecilere tanıtıldı.

dsc-7210-min.jpg

WİLMA ELLES İZMİR'DE GÜZELLİK VE GENÇLİK SIRRINI AÇIKLADI

Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Wilma Elles, eski eşiyle ilgili nafaka davaları ile olarak “Şuan da mutlu bir evliliğim var artık geriye bakmıyorum, ben tamamen yaşamayı seven bir
insanım. Zaten kötü duyguları asla beslemiyorum hayatımda kötü bir şey geçtiyse onu hemen unutuyorum. Hemen yeni bir sayfa açıyorum. Bu da benim güzellik sırrım, genç kalma sırrım“ dedi. Yurtdışı iş gezilerinde kızı Tiara Manolya'yı da yanında götüren Elles, 6 aylık kızının 3 ayrı kıtada 8 ülke gezdiğini açıkladı.

Gecenin ev sahibi Behrem Turan ise yaptığı açıklamada; “Artık kendi alanında bir marka haline gelen Vizyoner Markalar defileleri, toptancılar ile perakendecileri bir araya getiren bir organizasyon.19 Kasım'da ise altıncısını gerçekleştireceğiz. Şimdiden hazırlıklara başladık“ dedi.

dsc-8903-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.