Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten düğün paketi  

Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten düğün paketi  

Wyndham Grand İzmir Özdilek, evlenecek çiftlere her şey dahil düğün paketlerinde kişi başı 135 TL'den başlayan fiyat alternatifleriyle benzersiz bir hizmet sunuyor.  

Wyndham Grand İzmir Özdilek, kapsamlı bir çalışmayla yenilediği Konak Salonu’nun yanı sıra deniz manzaralı diğer salonlarında düğün yapmayı tercih edenleri, kusursuz hizmet anlayışıyla muhteşem düğün davetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 

funda_cam_genel_mudur.jpg

Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam, oluşturdukları kış düğünlerine özel her şey dahil düğün paketi hakkında detayları şöyle paylaşıyor: 

“31 Aralık 2019 tarihine kadar düğün tarihine karar veren çiftler için her ayrıntıyı düşündük. Bu özel düğün paketine düğün yemeği öncesinde çiftlere sunduğumuz özel menü tadım yemeği, masa süslemesi, şov pasta, ses sistemi, video ve fotoğraf çekimini de dahil ettik. Düğün gecesinde çiftimiz, romantik detaylarla dekore edilmiş deniz manzaralı odada konaklıyor, ertesi sabah da odalarında sunduğumuz mükellef bir kahvaltı ile güne başlıyor. En az 100 kişilik organizasyonlar için hazırladığımız bu avantajlar sunan ekonomik paket 2020 Mart ayına kadar gerçekleşecek düğün organizasyonlarında geçerli olacak.’’

Genel Müdür Funda Çam, bu ayrıcalıklı dünyayla tanışmak isteyen ve rüya gibi bir düğün yaşamak isteyen tüm çiftleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’e davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.