XPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri

XPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri

Bilgisayar ile oyun oynamak veya bir aktivite içinde olmak her zaman keyif vermektedir.

Bilgisayar ile oyun oynar iken de rahatlık ve konfor daha önemli olmaktadır. Oyuncu koltukları da işte tamda sizler için en iyi desteği veren ürünlerdir. Bilgisayar ile uzun süreli oyun oynamak için, rahat ve ortapedik oyuncu koltukları olması sağlığınız için çok gereklidir. Uzun süreli bilgisayar başında olmanız duruş bozukluklarına ve eklem ağrılarına neden olmaktadır. Bunun gibi sorunları ortadan kaldırma ve rahat bir oyun keyfi çıkarmanın yöntemi kaliteli oyun koltuklarından geçmektedir. 

Kaliteli Oyuncu Koltuğu Nedir

Kaliteli oyuncu koltuğu seçimi de kullanıcılar için çok önemli bir seçenek ortaya koymaktadır. Piyasada bulunan ürünler birbirinden farklıdır fakat görünüm olarak birbirlerine çok benzemektedir. Bu neden ile kaliteli ürün seçimi için daha önemli olan kullanılan malzeme gelmektedir. Oyuncu koltuklarında kullanılan malzeme seçenekleri ürünün kalitesini çok yukarılara çıkarmaktadır. Bu sayede kullanıcısına üstün rahatlık ve performans vermektedir.

whatsapp-image-2021-04-06-at-10.08.45.jpeg

Oyuncu Koltuğu

Sizler için ürün seçenekleri anlamında en kaliteli ürünü sunma seçeneği ile xpirme oyuncu kutlukları, gamer koltuk anlamında sizlerin isteklerini karşılayacak ürünler bulundurmaktadır. Ürünlerin kalitesi ve kullanılan malzemeler ile sizlerin oyun oynar iken uzun süreler rahatsız olmadan otura bilirsiniz. 

Xprime Oyuncu Koltukları Kullanılan Malzemeler

Xprime oyuncu kutlukları ürün içinde kullanılan malzemeler çok kaliteli ve sizler için özel tasarlanmıştır.

  • Sünger tasarımı: Çelik konsüriksüyon ve dökme sünger kullanılmakta  olup 65 dansitelik dolgun sünger yoğunluğuna sahiptir. Dökme sünger ürünlerin çökme vs. kesinlikle yapmaz. Ucuz oyuncu koltukları  kullanılan kırpma sünger, karton gibi malzemeler Xprime ürünlerinde asla yer almamaktadır.
  • Sırt Desteği Ve kullanılan Malzeme: Bel ce boyun destekli yastıklar ile rahat ve ortopedik bir kullanım sağlamaktadır. Yastıkların yasını bozsanız dahi ilk günkü konumuna ve şekline geri sönmektedir. Bel ve boyun yastıkları dökme sünger malzemeden üretilmiştir. Kullanılan malzeme kalitesi  1. Kalite vinteks yüksek PU değeri olan deri modelleri olup yırtılma vs. kesinlikle yapmaz. Xprime ürünlerinde kesinlikle elle yırtılma deri kullanılmamaktadır.
  • Xprime Oyuncu Koltuğu teknik donanımları: Xprime ürünlerinde donanımsal özellikleri çok yüksektir. Ürünlerimizde kullanılan geniş oturma ve sırt alanı ile en iyi konforu ve rahatlığı sunmaktadır. Bunun yanında xprime oyuncu koltuklarında 180 derece geriye yatma özelliği ile ayrı bir dinlenme olanağı sunmaktadır. Anlık esneme özelliği ise oyun anında ani refleks ile oluşan geri salınımlarınız ayrı bir rahatlık katacaktır. Bir önemli özelliği ise multi tilt çift kol mekanizması ile geriye esnemelerde ve ayar konusunda en iyi kolaylığı ve performansı sizlere vermektedir. 

Çalışma Sandalyesi

Gün içerisinde ofis çalışmalarınız sizleri yormakta ve ofis koltuğunda oturmak bu nedenle fiziksel yorulmalara neden olmaktadır. Bu durumları en iyi şekilde ortadan kaldırmanın yöntemi kaliteli ve ortopedik ofis koltuğundan geçmektedir. Xprime ailesi olarak sadece oyuncu koltukları değil oyuncu masası ve ofis koltuğu, Yönetici koltuğu, çalışma koltuğu, refakatçi koltuğu gibi birçok çeşit ile sizleri ofis içerisindeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Bütün ürünlerde kullanmış olduğumuz kalite aynı olarak sizlerin kullanımı ve konforu en üst seviyede tutulmaktadır.

Neden Xprime Oyuncu Koltuğu Tercih Etmelisiniz

Oyuncu koltuğu alanında sizlere sağlamış olduğu destek  ile xprime oyuncu koltukları serisi her zaman en iyi kalite alacaksınız. Birbirinden ayrı çeşitleri ile xprime oyuncu koltukları en iyi fiyat bandını size sunmaktadır. Almış olduğunuz ürün sonrası kargo işlemleri en hızlı şekilde yapılarak sizlere ulaştırılmaktadır. Ürün sonrası satış desteği ve garanti sayesinde yaşacağınız bütün sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturarak en iyi ürün keyfini sizlere yaşatıyoruz. Xprime ailesi için sizlerin konforu, bizim en önemli ilkemiz olup sizleri Ofisel  kalitesi ile buluşturuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.