Yabancı dil kurslarında yeni dönem başlıyor

Yabancı dil kurslarında yeni dönem başlıyor

Dil öğrenmek isteyenler Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda buluşuyor

Feyaz Tatar – İsmail Çelik / İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Japonca, Korece, Yunanca gibi yabancı dillerde yeni kurs dönemi başlıyor. Üst düzey İngilizce eğitimlerinin yanı sıra Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Yunanca, Korece ve Japonca dillerinde açılan kurslara herkes katılabiliyor. Kurslara ait son başvuru tarihi ise 13 Şubat.

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda 1997 yılında faaliyete başlayan Özel Kurslar Birimi, başlangıçta yüksek lisans programlarına başvuran öğrenciler için açılan kurslarla devam ederken; herkesin katılım sağlayabileceği Almanca, İspanyolca, Fransızca, Yunanca, Japonca ve Korece gibi dillerde eğitim veriyor.

Kursların hedef kitlesi üniversite öğrencileri, çalışanları, kamu-özel kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, üniversite okumayan ancak eğitim alacağı konuda tam donanıma sahip olmayı planlayan gençler, ev hanımları, nitelikli bir iş ve hayat için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaştaki bireyler oluşturuyor.

İLERİ DÜZEY İNGİLİZCE

Ana kadrosunu İngilizce eğitmenlerin oluşturduğu Yabancı Diller Yüksekokulu, ayrıca Genel İngilizce, İngilizce yeterlilik sınavları için destek, YDS, çeviri, iş hayatı İngilizcesi ve akademik okuma, yazma, konuşma gibi üst düzey İngilizce kursları ile faaliyetine devam ediyor. Tüm yabancı dil derslerinin eğitimi Ege Üniversitesi Ana Kampüsü’nde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılıyor.(

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.