Yağmurdan etkilenenlere Kızılay Urla sahip çıktı!

Yağmurdan etkilenenlere Kızılay Urla sahip çıktı!

Ege’deki aşırı yağışlardan Urla’da çok etkilendi. Özellikle Atatürk, İskele, Çeşmealtı, Torosan ve İçmeler mahallelerinde çok sayıda evi su bastı.

Türk Kızılay Urla Ege Bölgesi Afet Merkezi ile ortak çalışarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım götürdü. Evlerini su basan ailelere genel hijyen, acil hijyen, gıda paketleri yanısıra battaniye, giysi, ayakkabı ve öğrenci olan evlere kırtasiye malzemesi, su, tüp, soba, kömür verildi.

dsc06552.jpg

Su baskınlarından etkilenen vatandaşları Atatürk Mahalle Muhtarı Raime Tekin ve Torosan Mahalle Muhtarı Günay Gül Urla Kızılay’a haber verdi. Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık; “ Şubemiz çalışanları ve gönüllülerine yardım dağıtımı esnasında gösterdikleri çaba için teşekkür ederim. Urla Kızılay olarak yardımcı olabilmenin onurunu yaşadık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.