Yalaza'nın umutsuz aşığı Nalan'ın sürpriz kararı şaşırttı

Yalaza'nın umutsuz aşığı Nalan'ın sürpriz kararı şaşırttı

Yalaza izleyicisi İpek Tuzcuoğlu'nun canlandırdığı Nalan karakterinin İbrahim'e karşı olan umutsuz aşkının nereye varacağını her hafta heyecanla bekliyor.

Nalan çocukluğundan beri İbrahim'i deli divane gibi severken İbrahim de kasabanın güzeli Alev'e vurgundur. Nalan İbrahim'i kendine aşık etmek için elinden ne gelirse yapmakta fakat İbrahim'in gözü Alev'den başkasını görmemektedir. Nalan'ın durumuna üzülen komşuları Nalan'ı başka biriyle tanıştırmak ve bu umutsuz aşktan vazgeçmesini isterler. Nalan ne kadar istemediğini söylese de emekli banka müdürü Reha ile komşularının zoru ile bir yemeğe çıkar. Nalan Reha'yı beğenecek mi? Sonunda karşılıksız aşkından vaz geçecek mi? Önümüzdeki bölümlerde izleyeceğiz. 

 

YALAZA HER CUMARTESİ SAAT 20:00'DE TRT1'DE 

Taraklı'nın mizahi kültürü Yalaza'yı konu alan dizi her biri birbirinden komik karakterleri bir araya getiriyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler yer alıyor. Dizi her cumartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.