Yaşar Üniversitesi Caz Ensemble gecesi

Yaşar Üniversitesi Caz Ensemble gecesi

26. İzmir Avrupa Caz Festivali, 9 Mart 2019 Cumartesi akşamı benzersiz bir konsere ev sahipliği yapacak. İzmir’de caz eğitimi veren tek üniversite olan Yaşar Üniversitesi’nin Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan

Yaşar Üniversitesi Caz Ensemble, dünya çapında tanınırlığa sahip gitarcı, besteci, eğitimci Timuçin Şahin yönetiminde çalacak. 13 kişilik Topluluk AASSM konser salonunda saat 19.30 verecekleri konserde dinleyenlerine farklı bir caz deneyimi yaşatacak. Konseri AASSM gişesinden bedelsiz davetiye alarak izlemek mümkün olacak.

VE CAZ SOKAKLARA TAŞIYOR

26. İzmir Avrupa Caz Festivali, ilk haftasını hayli hareketli geçecek bir Cumartesi günüyle kapatacak. 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.30 – 15.00 saatleri arasında İKSEV Karataş Binasında “Cazın Dans Hali – Lindy Hop” Atölyesi yapılacak. Swingin’ feet İzmir işbirliği ile yapılacak Atölyede her yaştan katılımcı, tecrübeli Hopper’ların rehberliğinde dans edebilmenin keyfini yaşayacak.

Aynı gün saat 13.00 – 19.30 arasında Alsancak Meksika Sokağındaki Edit & Chillé’de lokal üreticileri, zanaatkârları, tasarımcıları, sanatçıları; komüniteler, destekçiler ve kurumlar ile buluşturan Publik Market kurulacak. 26. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında yer alan Publik Market, caz müziği ve tasarım kültürünü sokağa taşıyacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.