Yat Kiralama İstanbul'da Uluçay Farkıyla!

Yat Kiralama İstanbul'da Uluçay Farkıyla!

Uluçay Yatçılık ile Hangi Tipte Yat Kiralama Yapılabilir?

Günümüzde özel günlere önceki dönemlere göre daha fazla önem verilmektedir. Özel günler için haftalar öncesinden bir sürü plan yapılıyor ve düşünülen her şey arasından en uygun gelen alternatif belirlenerek o plan üzerinden ilerlemeye devam edilir ve planın ince aşamalarına geçilir. Ama bu kadar da basit değil bu durum. Çünkü plan yapmak çok da kolay olmamaktadır ve bu tarzda özel günler için planların en zor aşaması da uygun planlar yapabilmektir. 

Her sene aynı tarzda planlar yapmak bir yerden sonra sıkıcı geliyor ve farklı şeyler düşünülmeye başlanıyor. Günümüzde git gide daha çok ilgi gören ve sağladığı güzellikler ile unutulmaz anlar yaşatan yat kiralama hizmetleri ile çok güzel organizasyonlar düzenlenebiliyor. 

Uluçay Yatçılık tarafından verilen yat kiralama hizmetleri ile kendinizi çok özel hissedecek ve hayatınız boyu unutulmayacak eşsiz bir anıyı daha hafızanıza kazıyacaksınız.

Yat kiralama hizmeti ile bütün planları baştan sonra kadar profesyonel ekibimizle birlikte düzenliyorsunuz ve planın her aşamasında sizlere bilgi verilerek isteklerinize göre yön belirlenmektedir. 

Özel güne uygun olarak konsept belirleniyor ve ardından yemek seçimleri, içecek seçimleri, renkler, aksesuarlar vs. derken tamamen hayal ürününüz olan, isteklerinizi karşılayacak kalitede organizasyonlar yat kiralama ile sizlere Uluçay Yatçılık tarafından sunuluyor. 

Aşamaların en başında ise kiralanacak olan yat seçimi gelmektedir. Gelin birlikte yat türlerini inceleyelim ve hangi tip yatta ne tür organizasyonlar düzenlemeniz daha uygun olacaktır, detaylıca inceleyelim.

Motoryatlar

  • Ekonomik Yatlar
  • Prestij Yatlar
  • VIP Yatlar

Motoryatlar

Yat kiralama hizmetlerinden faydalanırken eğer amacınız tatil yapmaksa ilk adresiniz Uluçay Yatçılık olmalıdır. Sizlere tatil için sunulacak olan yat tipi ise motoryatlardır. Tatil boyu denizde olacaksınız ve bütün tatil boyu sabahınız da akşamız da yatta olacaktır. 

Sahip olduğu geniş iç hacimi ve özel tasarımları ile evden çok daha konforlu bir ortam sunan motoryatlar, deneyimli bir mürettebat eşliğinde sizlere hizmet için hazırlanmaktadır. Otelden daha konforlu bir ortam hayal edin ama sadece siz ve sevdikleriniz olacak. 

Denize uygun hızda denizi dolaşacaksınız ve yat kiralama hizmetlerinden biri olan bu türde de ister tek olun isterseniz de kalabalık bir grup halinde başvurun. Her sayıya göre düzenleme yapılıyor ve hep aynı konforu tadıyorsunuz.

Ekonomik Yatlar

Gulet olarak da bilinen ekonomik yatlar, yat kiralama hizmetleri arasında herkesin tercih edebileceği ve özellikle bütçesini kontrol etmek isteyenler için en uygun olan yat türüdür. 

Kişiye özel olarak iç tasarımı yapılabilen ve yine istekler doğrultusunda özellik ekleme ve çıkarma gerçekleşebilen ekonomik yatlar ile her bütçeye uygun olarak yat planı hazırlanabilmektedir. 

Boyut ve görüntü olarak daha standarttır ancak yine de uygun fiyatlara maviyi sonsuz hissedebileceksiniz.

Prestij Yatlar

Sahip olduğu konfor ve modern iç düzenlemesi, dış tasarımı ile en çok tercih edilen yat tiplerindendir. Özellikle de iş adamları ile adlarını çok sık duyduğumuz prestij yatlar, her detayı düşünülmüş olan bir tasarım harikasıdır. Lüks, konfor, rahatlık ve mavi… Hepsini bir arada bulunduran prestij yatlar ile ruhunuzu bile zengin hissedeceksiniz.

VIP Yatlar

Eğer rahatınızı düşüneceğiniz bir tatil istiyorsanız, seçiminizi yat kiralama çeşitlerinden VIP yatlardan yapmalısınız. Çünkü tamamen konfor ve rahatlık üzerine kurulu olan VIP yatlar, kendinizi şımartabilmek için başvuracağınız en güzel tatil yöntemidir. 

Tamamen size özel olacak bir yat ile denizlerin hakimi gibi hissedeceksiniz. Her şey özenle tasarlanmış ve her detay teknoloji ile döşenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.