Yazıcıoğlu, İzmir'de anıldı!

Yazıcıoğlu, İzmir'de anıldı!

Bulunduğu helikopterin düşmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile birlikte hayatını kaybeden Muhsin YAZICIOĞLU çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun İzmir'deki son il başkanı ve AKSAÇLILAR kurucu genel başkanı Ahmet BEREKET başkanlığında gerçekleşen anma etkinlikleriyle ilgili bilgi aldığımız BEREKET yaptığı açıklamada, " 2009 yılından bu yana her sene olduğu gibi bu senede 23 -27 Mart 2021 tarihleri arasında TV programı ile başladığımız anma etkinliklerine çeşitli ilçelerimizde yaptığımız lokma,helva dökümlerinden sonra 27 Mart 2021 tarihinde Şehit liderimiz ve tüm Şehitlerimiz için okunan Hatimlerin, Yasinlerin ve çeşitli duaları tarihi Konak camisinde düzenlediğimiz mevlit programı ile duasını yaparak tamamladık. Etkinliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm İzmirli hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza, etkinliklerin yapılması hususunda her türlü kolaylığı sağlayan başta İzmir Valimiz olmak üzere Konak kaymakamımıza, Konak ilçe müftümüze teşekkür ediyor bu vesileyle de bir kere daha başta Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve beraberinde Şehit olan dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet efendimize komşu olsunlar" dedi.

whatsapp-image-2021-03-27-at-23.34.36-(1).jpeg
ANDA UNUTMADI

Bir anma etkinliği de kısa adı ANDA olan ANDA Kardeşe Vefa Derneği İzmir Şubesi tarafından Çiğli’de yapıldı.ANDA İzmir Şube Başkanı Yusuf Koç anma etkinliğiyle ilgili olarak şunları dile getirdi;

“Günün anlam ve önemine binaen başta Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm vatan şehitlerimizin ruhunu mevlüt lokma ve dualarla yad ettik. Bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti temsilcileri ve STK örgütlerine teşekkür ederim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.