Yeliz Tunç'dan personele yapılan saldırıya tepki!

Yeliz Tunç'dan personele yapılan saldırıya tepki!

Kadın Konseyi Genel Başkanı Yeliz Tunç'dan Bayraklı Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan personelin uğradığı saldırıya tepki.

Kadın Konseyi Genel Başkanı Yeliz Tunç, Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri personeline yapılan saldırıyı kınadı. Tunç, "Her şeyden önce insandır insan. Utanmadan sıkılmadan bu çocuklara yok arabamın içinide dezenfekte et, yok evimin bahçesini dezenfekte et, yok çöpümü dök diye saçma sapan bencilce isteklerde bulunup yapmayıncada baltayla saldıracak kadar aşağılıksınız" dedi.

yeliz11.jpg

Çirkin saldırı sonrası tepkisini ortaya koyan Kadın Konseyi Genel Başkanı Yeliz Tunç şunları belirtti;

"TÜM İNSANLIĞA DUYURULUR 

Sevgili İzmirliler, belediyelerimizin temizlik ve park bahçe birimlerinde çalışan emekçi kardeşlerimiz, sizin evlerinizde yevmiyeyle çalıştırdığınız, gündelikçileriniz değildir. Belediyelerin birimlerinde alın teriyle çalışıp ekmeğini kazanan emekçi kardeşlerimizdir. Her şeyden önce insandır insan. Utanmadan sıkılmadan bu çocuklara yok arabamin içinide dezenfekte et, yok evimin bahçesini dezenfekte et yok çöpümüz dök diye saçma sapan bencilce isteklerde bulunup yapmayincada baltayla saldiracak kadar aşağılıksınız. Siz evinizde aman hasta olmayim diye bilgisayar ve televizyon başında el el üstünde el ayak üstünde otururken bu çocuklar, hayatını hiçe sayarak hayatı pahaslarina sokaklarda soğuk sıcak demeden ekmek parası için çalışan emekcilerimizdir, Evlerinde karilarina cesaret edip emir edemekleri isteklerini bu çocuklara yaptırmaya çalışmak sizofrenliktir bencilliktir.Ayni şey sizin çocuklarınıza yapılsa kabul edermemisiniz. Bu çocukların görevi izmirin menopozlu ne istediğini bilmeyen kadınlarının veya antropozlu egosunu tatmin etmek isteyen erkeklerin özel isteklerini yerine getirmek değildir .Bu saldırı sadece bu kardesimize değil izmirde tüm belediyelerde temizlik ve parkbahcelerde çalışan tüm emekçi kardeşlerimize yapılmıştır . Cani bir şekilde direk bu arkadaşımızın kalbinin üzerine balta ile vuran Şahsiyeti siddetle kınıyorum.Ve o insanliktan nasibini almamış sahsiyete soruyorum. Senin evinin özel bahçesini bu çocuk dezenfekte etmek zorunda mi?Ve burdan sesleniyorum .Hangi belediyede hangi birimde çalışan olursa olsun emekçi kardeşlerimize yapılan saldırıyı bir daha ki sefere kinamakla kalmayıp tüm İzmir örgütünü o kişinin evinin önüne döküp , o kişi İzmiri  terk edene kadar evinin önünde eylem yapıp onu tüm Türkiyeye rezil etmezsem benim de  adım Yeliz Tunç olmasın.  YAŞASIN EMEGIYLE ALIN TERİYLE EKMEĞİNİ KAZANAN TÜM İŞÇİ EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ .KENETLENİN ÇOCUKLAR  BİRLİK OLUN .BEN ŞAHSIM ADİNA SİZE SÖZ VERİYORUM CANIM PAHASINA DA OLSA HER DAİM SİZİN YANINIZDA OLACAGİM"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.