Yeni bir ilk fonksiyonel içecekler

Yeni bir ilk fonksiyonel içecekler

Pınar Su , sektörde devrim niteliği taşıyacak bir adıma imza attı . Vegan sertifikalı Fonksiyonel içecekleri pazara sundu.

Yenilikçi yaklaşımıyla her zaman fark yaratan Pınar Su ve İçecek, Türkiye'nin ilk cam şişede, şeker ilavesiz ve vücudun günlük ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Fonksiyonel İçeceklerini üretti.

''Pınar Yeni Nesil Yaşam Pınarım ile Yaşamına Değer Kat'' mottosuyla su içmeyi hem daha eğlenceli hale getiriyor hem de su içmenin yanında fayda beklentisi olan tüketicileri dört farklı çeşidiyle buluşturuyor: ''Bağışıklık Pınarım'', ''Rahatlık Pınarım'', ''Güzellik Pınarım'' ve ''Zindelik Pınarım''.

Tüketicilerine her zaman en iyiyi sunan Pınar Su ve İçecek, içerisindeki ürünün tadını, kokusunu ve aromasını değiştirmediği ve hem çevreyi hem sağlığı korumak için en sağlıklı ambalaj şekli olan cam şişeyi kullanarak Türkiye'de bir ilke imza attı. Doğal kaynak suyundan üretilen, şeker ilavesiz fonksiyonel İçecekler, Avrupa Birliği tarafından geliştirilmiş ve Uluslararası Vejeteryanlar Birliği'nin verdiği V-label vegan sertifikasına sahip.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.