Yeni nesil bariyer sistemi TelPark'tan geliyor.

Yeni nesil bariyer sistemi TelPark'tan geliyor.

Otoparklarda engelliler için ayrılmış yerlerin suistimal edilmesine kadar giden otopark sorunu şimdi teknoloji ile çözüme kavuşuyor.

Giderek artan araç sayısı ile birlikte site, hastane, ofis binaları, AVM benzeri toplu yaşam alanlarında önemli bir soruna dönüşen, engelli kişiler için ayrılmış alanların bile  Sensormatic’in Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yeni nesil park bariyer sistemi TelPark, akıllı yazılımı, şık tasarımı ve ihtiyaca uygun farklı versiyonlarıyla otopark yönetiminin hızlı, basit ve etkin şekilde gerçekleştirilmesine imkân veriyor.

Güvenlik teknolojileri alanında, farklı sektörlere ve ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren Sensormatic, özellikle büyükşehirlerde bir hayli kısıtlı olan park alanlarının verimli kullanımı, engelliler için ayrılmış alanların suistimalinin önlenmesi, VIP için ayrılmış otopark alanlarının özelleştirilmesi gibi farklı amaçlar için kullanılabilen yeni nesil bir park bariyer sistemi sunuyor.

Sensormatic Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen TelPark, park yerlerini sadece orayı kullanmaya hakkı olan kişilerin kullanmasını sağlıyor. TelPark sayesinde yetkisi olan kullanıcılar, mobil aplikasyon, SMS ya da uzaktan kumanda ile bariyerin açılması için komut veriyor. Araç, park alanından ayrıldığında ise TelPark otomatik olarak bariyeri kapatıyor.

Farklı kullanım alanları ile fark yaratan çözüm

AVM ya da hastanelerde engelliler için ayrılmış alanlara park yapılmasını önlemek ve daha rahat park edebilmelerini sağlamak için kullanılabilen TelPark, engelli müşterilerin telefon numaralarını önceden sisteme kayıt ederek onlar için yaratılan özel alanların başkaları tarafından işgal edilmesini engelliyor. Bu şekilde ilgili AVM ya da hastane sosyal sorumluluk alanında da fark yaratmış oluyor.

Park alanlarını verimli ve güvenli şekilde yönetin

TelPark, kısıtlı park alanlarını verimli kullanmaya olanak tanıyor. Kullanıcı dostu bir sistem olan TelPark, mobil aplikasyon üzerinden otoparkın doluluk oranı ve hangi TelPark noktasının boş olduğunu gösteriyor. Öte yandan TelPark kullanıcıları, ayrıca bir otopark ödemesi için vakit kaybetmiyor. Cihaz GSM modülü ile çalıştığı için her giriş çıkışta kullanım süresi GSM operatörüne bildiriliyor. Bu sayede kullanıcılar, telefon faturalarında otopark kullanım ücretini de görebiliyor ve tek bir faturayla ödeme yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.