Yeni nesil teknolojiler için MAKTEK 

Yeni nesil teknolojiler için MAKTEK 

CNC Dikey İşleme Merkezleri, Plaka Delme Makineleri, CNC Büküm Merkezi ve Robotlu Tezgah Besleme Sistemi gibi heyecan verici birçok inovasyon, 12 Ekim Cumartesi gününe kadar kapıları açık olan MAKTEK İzmir Fuarı’nda sergileniyor.

Müşteri beklentilerini en doğru şekilde anlamak ve karşılamak için çalışan firmalar, günümüzde inovasyonu sonuç olarak değil, bir süreç olarak görüyor.  Takım tezgahları sektörü gibi teknolojik olarak inovasyonun çok hızlı olduğu bir sektörde, 5-10 yıl sonraki teknolojiyi düşünerek ürünler geliştirmek, markaların en önemli parametreleri arasında yer alıyor. CNC Dikey İşleme Merkezleri, Plaka Delme Makineleri, CNC Büküm Merkezi ve Robotlu Tezgah Besleme Sistemi gibi heyecan verici birçok inovasyon, 12 Ekim Cumartesi gününe kadar kapıları açık olan MAKTEK İzmir Fuarı’nda sergileniyor.

Takım tezgahları sektörünün tüm bileşenlerini bir çatı altında 2. kez toplayan MAKTEK İzmir Fuarı, 9 Ekim Perşembe günü açıldı.  Takım tezgahlarındaki Endüstri 4.0’a uygun yeni nesil ürünler, fuarda büyük ilgi gördü.

maktek-izmir-fuari-(3).jpg

İnovasyon harikası ürünler…

Stabil üretimde yüksek kalitede bükümlerin yolunu açan CNC Panel Büküm Merkezi, akıllı tüketim sistemiyle sürdürülebilir dünyaya katkı sağlıyor.  Maksimum hız,  tam otomatik kalıp değiştirme ve minimum ayar süresiyle kusursuz bükümün yolunu açan CNC Panel Büküm Merkezi, kullanımı kolay arayüzü ve parça programlamayı basitleştiren yazılımıyla çözüm ortağınız oluyor. Çelik yapı sektöründe flanş delme konusunda ileri teknik çözüm sunan Plaka Delme Makinesi ise 1000x15000 mm ölçülerine kadar malzemelerde yüksek hız, yüksek işleme verimliliği, yüksek kalite sunarak uzmanlığını ortaya koyuyor.

Yeni nesil teknolojiler için MAKTEK 

Kompakt üretim ortamı CNC Koordinat Ölçüm Cihazları da üretim sürecinde 3D ölçümlerin incelemesi sırasında tezgahların ayarlamaları için reaksiyon süresini en aza indiriyor. Üretim ortamları için tasarlanan yeni cihaz, otomatik ölçümü esneklik, güvenilirlik ve kolay kullanımla birleştiriyor.  MAKTEK İzmir Fuarı’nda sergilenen bir diğer ürün ise CNC Dikey İşleme Merkezleri ise hassas frezeleme, delik delme, havuz boşaltma ve adaptörsüz senkronize diş çekme uygulamaların yanı sıra elle serbest çizimle belirlenen formların işlenmesini de mümkün kılıyor.  Standart Tezgah Besleme Sistemi de minimum yer kaplama alanına sahip ergonomik dizaynıyla beğeni kazanıyor.  Yuvarlak veya şekilli parçaların yüklenmesi için ideal bir çözüm olan Standart Tezgah Besleme Sistemi, çift tablalı sistemi sayesinde üretimi durdurmadan parçaları besleyebiliyor. Kullanıcısına diyalog programlamayla hızlı ayar özelliği sunan sistem, parçaya özel griper çeşitleriyle müşterisiyle buluşuyor. 

Standart yapısıyla da tüm CNC tezgahlarla uyumlu olmasıyla göze çarpan Robotlu Tezgah Besleme Sistemi, şirketlere özel robot sitemlerinden yüzde 20 daha uygun fiyata gelmesiyle beğeni kazanıyor.  Robotlu Tezgah Besleme Sistemi, sadece bir günde kurulup devreye alınabiliyor. Ayrıca bu sistem ile robot programlama bilgisine ihtiyaç duymadan parça değişimi de yapılabiliyor.

12 Ekim 2019 tarihlerine kadar Fuarizmir, Gaziemir-İzmir’de devam edecek MAKTEK İzmir Fuar’ında, CNC ve universal talaşlı imalat makinaları, sac işleme makinaları, kesici takımlar, takım tutucular, CAD/CAM, PLM yazılımları, ölçü aletleri, kalite kontrol cihaz ve ekipmanları, kaynak ve kesme ekipmanları, kaynak makinaları, yedek parça, ısıl işlem donanımları, taşıma sistemleri, yağlama ve soğutma sistemleri görücüye çıkacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.