Yeni yıl Bodrum'a erken geldi

Yeni yıl Bodrum'a erken geldi

Güçlü sesi ve yorumu ile Türk müziğinin en başarılı kadın sanatçıları arasında yer alan Linet, geçtiğimiz yaz onlarca konsere ev sahipliği yaparak 2018 yılına damgasını vuran Azka Otel'de muhteşem bir konser verdi.

2018 sezonunu sahnesinde birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak noktalayacak olan Azka Otel, dün gece başarılı sanatçı Linet'in verdiği muhteşem konserle ''Yıl Sonu Konserleri''nin açılışını yaptı.

Sahneye derin yırtmaçlı göğüs dekolteli elbisesi ile çıkan Linet, güzelliğiyle göz kamaştırdığı gecede kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti. Enerjisi ve performansı ile göz dolduran güzel sanatçı, sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

Zaman zaman yaptığı esprilerle de seyircilerine takılmadan edemeyen Linet, ''Bodrum'un adı geçince hemen aklımıza deniz, kum, güneş geliyor. Bu sefer mevsim dolayısıyla denizde taş sektirdik. Kısmetse güneşin denizin tadını da yaz ayların da çıkarırız artık.'' diyerek yaz aylarının gelmesini iple çektiğini dile getirdi.

Konserinin sonlarında hareketli şarkılarla tempoyu biraz daha arttıran Linet, kıvrak dans figürleri ile coşkuyu ikiye katlarken bir ara davulun ritmine kendini kaptırarak eline mendili alıp tek başına kalay çekti. Sola halay performansının ardından yaklaşık 2 saat süren konserini yoğun istek üzerine yarım saat daha uzatan başarılı sanatçı, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.