Yetişkin Stadyumu yerinde inceledi, emek verenlere teşekkür etti

Yetişkin Stadyumu yerinde inceledi, emek verenlere teşekkür etti

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin İzzet Gül Seferihisar stadyumuna emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

 Ezgi Yeşil- Başkan Yetişkin, sahaya emek veren herkese teşekkürlerini iletti. “Üzerimize düşen görev ne varsa sonuna kadar varız “ dedi.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığınca tamamlanan Seferihisar İzzet Gül Stadyumu Aralık ayında ihalesi başlamıştı. Seferihisar Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Aydın tarafından yakın takibinde bulunduğu stadyum da nihayet sona yaklaşıldı. 
 Seferihisar Bölgesinde bir çok spor alanlarına ev sahipliği yapacağı stadyumda ihale firmasınca tamamlanan stadyuma bugün Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Aydın Uyanık, Seferihisar Masterlar Dernek Başkanı Evrim Ataman ve Başkan Yardımcısı Umut Peköz ile görüşme gerçekleşti. 
İzzet Gül stadyumunda saha gezisini birlikte inceleyen Başkan Yetişkin Yapılan çalışmada emek veren herkese teşekkürlerini iletti. Eksik kalan yerlerinin de Seferihisar Belediyesince tamamlayacağının sözünü verdi.  

Gerçekleşen görüşmelerde kompleksin ihtiyaçları konuşularak gerekli planlamalar yapıldı.

Stadyum tribünlerinin altında bulunan Fitness salonunun da düzenlenlemelerine yardım edeceğini Söyleyen Yetişkin,  “Seferihisar Belediyesi olarak, üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Seferihisar için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım başlatacağımız bu çalışmalar ile Seferihisar İzzet Gül Stadyumu halkımıza layık hale gelir” ifadelerinde bulundu.
Seferihisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Uyanık’ta desteklerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkür  ederken “Biz burada her kurum ile koordineli çalışıp vatandaşları spor yapmaya teşvik etme amacındayız. Bakanlığımız bu tesisleri vatandaş spor yapabilsin diye açıyor. Bizler de spora aracılık ediyoruz“ dedi.

img-20200408-wa0025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.