Yılbaşı Tatili İçin En İyi Yurt Dışı Rotaları

Yılbaşı Tatili İçin En İyi Yurt Dışı Rotaları

Işıl ışıl sokakları, görkemli kutlamaları ile yeni yılı en güzel şekilde karşılayabileceğiniz, birbirinden eşsiz yılbaşı rotalarından özel bir seyahat rehberi oluşturduk. Keyifli okumalar.

Seyahatseverler için aralık ayında seyahat etmenin keyfi bir başkadır. Yeni yıla yeni bir ülkede girmek ve yılbaşını coşkulu bir şekilde karşılamak için birbirinden keyifli yurt dışı rotalarını sizin için bir araya getirdik. Bu listeyi görmeden yılbaşı tatili planınızı yapmayın.

Prag, Çek Cumhuriyeti

Gotik mimarisi ile göz kamaştıran Prag, Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri. Yılbaşı döneminde ışıklandırılarak adeta masalsı bir atmosfere bürünen şehrin Old Town’ında kurulan Noel pazarlarında eşsiz lezzetler deneyebilir, sevdiklerinize Prag’a özgü, el işi yılbaşı hediyeleri satın alabilirsiniz.

Prag’a seyahat etmek için en iyi fiyatlı uçak bileti seçeneklerini hemen karşılaştırabilirsiniz.

Paris, Fransa

Romantizm deyince Avrupa’nın önde gelen şehirlerinden biri olan Paris akla gelir. Hem romantizmi hem de yeni yıl coşkusunu bir arada yaşamak için Paris’i tercih edebilirsiniz. Şehrin sembol yapısı Eyfel Kulesi’nin ışıl ışıl olduğu yılbaşında harika fotoğraflar çekebilir, Zafer Takı’ndaki kutlamalara katılabilir, Champs-Élysées Caddesi’ndeki mağazalarda, kafelerde ve restoranlarda şehrin yılbaşı atmosferini yaşayabilir, şehrin birçok noktasından büyüleyici ışık gösterilerini izleyebilirsiniz.

New York, Amerika Birleşik Devletleri

Yılbaşını çoşkuyla kutlayan şehirlerin başında New York geliyor. Şehrin birçok noktasına kurulan Winter Wonderland temalı eğlence alanları, buz pateni pistleri ve süslenmiş ve ışıklandırılmış devasa çam ağaçları, bir masalın içindeymiş gibi hissettirecek mağaza vitrinleri, New York’un en popüler noktası olan Times Meydanı’nda yeni yıla geri sayım ve muhteşem görsel şölenlerle unutulmaz bir yılbaşı kutlaması sizi bekliyor.

Berlin, Almanya

Avrupa’nın en keyifli yılbaşı etkinliklerinden birine ev sahipliği yapan Berlin’de yeni yıla heyecanla geri sayım yapabilirsiniz. Aralık ayı boyunca Noel pazarlarını ziyaret edebileceğiniz şehirde büyük yılbaşı kutlaması Brandenburg Kapısı’nda düzenleniyor. Konserlerin ve ışık gösterilerinin olduğu bu keyifli etkinliğe katılmak için Berlin uçuşlarını karşılaştırarak en iyi fiyatlarla uçak bileti satın alabilirsiniz.

Viyana, Avusturya

Avrupa’nın masalsı şehirlerinden biri olan Viyana, tarihe, mimariye ve sanata doya doya yeni yıla girmek isteyenler için harika bir yılbaşı destinasyonu. Aralık ayı boyunca Viyana’daki Noel pazarını ziyaret edebilir, Viyana Operası’nda muhteşem bir yeni yıl konserine katılabilir; yılbaşı akşamı on binlerce kişinin katılacağı geleneksel Wiener Silvesterpfad’a (Viyana Yılbaşı Geçidi) yeni yılı coşkuyla karşılayabilirsiniz.

Roma, İtalya

Zengin tarihi, eşsiz mimarisi, romantik atmosferi ve muhteşem lezzetleriyle Avrupa’nın ve dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan İtalya, yılın her dönemi olduğu gibi yılbaşı zamanında da oldukça popüler ve kalabalık. Işıl ışıl sokaklarında yeni yıl atmosferini doya doya yaşayabileceğiniz Roma’da mutlaka bir yeni yıl konserine katılmalısınız. Piazza del Popolo’daki görkemli yılbaşı kutlamasında yerini alabilir, daha lokal bir etkinliğe katılmak istersen Trastevere’deki yeni yıl kutlamalarını tercih edebilirsiniz.

Yılbaşında Roma’ya seyahat etmek için Avrupa uçak bileti seçeneklerini kolayca karşılaştırabilir, en ucuz uçak biletini saniyeler içinde bulabilirsiniz.

Madrid, İspanya

İspanya’nın başkenti Madrid, yeni yıl kutlamalarının en renkli olduğu şehirlerden biri. Gran Via’da yılbaşı gecesi gerçekleştirilen geri sayım ve ışık gösterileri oldukça büyüleyici. Yerel halk Puerto del Sol Meydanı’ndaki saatin önünde toplanarak şans getirmesi için geriye sayımda 12 tane üzüm yiyerek giriyor. Dilerseniz siz de bu ritüele katılabilirsiniz. Madrid, eğlence hayatı ile ünlü olan bir şehir olduğu için sabahın ilk ışıklarına kadar sokak partilerinde doyasıya eğlenebilirsiniz.

Sidney, Avustralya

Biraz uzak bir yılbaşı destinasyonu; fakat buna değecek. Yeni yılı herkesten önce ve yaz mevsiminde kutlamak istersen Sidney muhteşem yeni yıl kutlamalarıyla sizi bekliyor. Sidney Opera Binası ve Harbour Köprüsü arasında düzenlenen ışık ve ses gösterilerini Sidney Limanı’ndan her yıl on binlerce kişi izliyor. Ayrıca, Royal Botanic Gardens, Blue Room Glass Cruise, Darling Harbour’da da yılbaşı partileri düzenleniyor.

Yılbaşı coşkusunu yaşamak ve yeni yıla harika bir seyahat ile başlamak için yurt dışı uçak bileti seçeneklerine göz atabilir, biletinizi avantajlı fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.