Yıldırım: Terörü Türkiye Gündeminden Çıkaracağız

Yıldırım: Terörü Türkiye Gündeminden Çıkaracağız

Şehit aileleri ve gazilerle iftar programı için İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım Kaya Termal Otel'de düzenlenen iftar programında konuştu.

Binali Yıldırım özellikle teröre dair önemli mesajlar verdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 79 milyon vatandaşıyla beraber her türlü şiddet, ihanet ve terörü bertaraf edeceğini her türlü tuzağı bozacağını söyleyen Yıldırım, şehitlerin aziz hatıralarının her daim bağımsızlığın ve onurun güvencesi olmaya devam edeceğini vurguladı. Yıldırım ayrıca şehitlerin aziz hatırasının kendilerine yüklediği sorumluluğu artıracağını söyledi.

Yıldırım terörün Türkiye gündeminden çıkacağını vurgulayarak 32 yıldır ülke gündemine yerleşen terör belasının ülke gündeminde kalmaması gerektiğini söyledi. Türk milletinin onurlu yürüyüşüne kast eden hiçbir planın Türk milletini yolundan döndüremeyeceğinis söyleyen Binali Yıldırım, suç işleyen ve suça ortak olan herkesin adaletin önüne çıkarılacağını ifade etti. Yıldırım ayrıca çok yönlü yürütülen çalışmalardan her geçen gün netice alındığını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.