Yıldız Basketbol Takımı İzmir Şampiyonu

Yıldız Basketbol Takımı İzmir Şampiyonu

Ege Atletik Spor Kulübü'nün Yıldız Erkek Basketbol Okul Takımı, İzmir İli şampiyonasında 11 de 11 yaparak namağlup İzmir şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında İzmir'i temsil etmeye hak kazandı.

Ege Atletik Spor Kulübü'nün 2016 yılında kurulan genç bir kulüp olmasına rağmen kısa sürede büylük başarılar elde ettiğini anlatan Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, "Ege Atletik Spor Kulübü Yıldız Erkek Basketbol Takımı'mızın kazandığı başarıyı kutluyor ve Türkiye şampiyonasında da okulumuzu ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz" dedi. Basketbol takımı oyuncuları, onları desteklemeyi hiç bırakmayan öğrencileri, tüm antrenör ve öğretmenlerini de kutlayan Oğuzhan Özkaya, başarılarının büyüyerek artacağına inandığını söyledi.

72d4674b-1cae-4b39-bfcb-20a7380d11e2-1.jpeg

Kız Voleybol takımlarının da 2020 yılını hiç mağlubiyet almadan tamamladığını ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediğini belirten Oğuzhan Özkaya, "Spor bizim için çok önemli tüm öğrencilerimiz lisanslı birer sporcu olarak mutlaka bir spor dalı ile ilgileniyor. " diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.