Yıldız futbolcunun bebekleri öldü, eşi komada!

Yıldız futbolcunun bebekleri öldü, eşi komada!

Leonard Kweuke'ye ABD'den acı haber geldi.

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da forma giyen golcü oyuncu Leonard Kweuke'ye ABD'den acı haber geldi. Kweuke'nin ABD'de yaşayan eşinin geçirdiği trafik kazası sonucu komaya girdiği, ikiz bebeklerinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Süper Lig'de mücadele Çaykur Rizespor'unformasını giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Leonard Kweuke güne acı bir haber ile başladı. Kweuke'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan eşinin trafik kazası geçirdiği haberi geldi.

Kaza nedeniyle Kweuke'nin eşinin komaya girdiği bildirildi. Kweuke'nin eşinin ikiz bebeklere hamile olduğu öğrenildi. Çiftin, kazada ikiz bebeklerini de kaybettiği ifade edildi.

Kweuke'nin eşinin doğum nedeniyle ABD'de bulunduğu ifade ediliyor. Acı haber sonrası kulüp profesyonellerinin Kweukeiçin seyahat programı yaptığı ifade edildi. Kamerunlu futbolcunun İstanbul üzerinden aktarmalı olarak Amerika'ya uçacağı bildiriliyor.

Kweuke geçtiğimiz hafta içerisinde Çaykur Rizespor ile 5 yıllık yeni bir kontrat imzalamıştı. Siyahi yıldız hafta sonunda Fenerbahçe ile Rize'de oynanan karşılaşmada da 11'de görev yapmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.