Yıldız Uysal, ‘Yağ aldırmak, zayıflamak değildir’

Yıldız Uysal, ‘Yağ aldırmak, zayıflamak değildir’

Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri Estetik Direktörü Yıldız Uysal, “Liposuction denilen sistem, zayıflamayla giderilmeyen bölgelerdeki yağların vücuda daha uygun hale getirilmesini sağlayan cerrahi bir yöntemdir” dedi.

Şişman olmayan ama yağ problemi olan insanların kilo problemlerinin çözüm yolarından en iyisinin Liposuction (likosakşın) olduğunu belirten Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri Estetik Direktörü Yıldız Uysal, yağ aldırma cerrahi müdahalesi hizmeti veren merkezlerine özellikle kadınların bu konuda yoğun talebi olduğunu belirtti. Uysal, yağ aldırmakla ilgili merak edilenleri cevapladı.

Liposuction (likopsakşın) halk diliyle yağ aldırma nedir?

‘Kilo problemleri olmayan fakat bölgesel olarak zayıflama yöntemleriyle giderilemeyen yağlanmalara sahip kişiler vardır. İşte onlar için en iyi yöntem,  fazla yağ dokusunun uzaklaştırılması ve vücuda daha iyi bir şekil kazandırılması için uygulanan cerrahi yöntemdir. Buna da Liposuction (liposakşın) ismi verilir. Halk arasında buna yağ aldırma denir. Bu uygulama özellikle kalça, basen, karın, bel ve diz gibi inatçı yağlanmalara bağlı olarak bölgesel fazlalıklar görünen yerlere yapılır.

Yağ aldırma (lipoşaksın) kimler yaptırabilir?

Güzellik merkezi olarak bize başvuru da bulunan uzman doktorumuzla görüşerek, yağ aldırma konusunda hem bilgilendirme yapılır, hem de istekleri dinlenir. Uzman doktorlarımız, yaptıkları tetkiklerde kişi de bölgesel dirençli yağlanmalar görürse,  talepte bulunanı bu konuda yönlendirir. Mesela öncelikle, fazla yağlardan kurtulabilmesi için diyet ve sporu birlikte yapma dönemi geçirmesini ister. İşte bu dönem sonunda fazla yağlardan vücut kurtulur. Ancak inatçı dediğimiz yağlara bu durum etki etmez. İşte o zaman uzman doktorumuzun önerisiyle vücudun o dirençli yağları, cerrahi operasyonla alınır. Bu sistemin özellikle kadınların talep ettiğini dikkate alırsak, hamile veya yeni doğum yapmış olmayan, ileri yaşa sahip olmayan kadınlar dışında herkes bu sistemden faydalanabilir. Cerrahi operasyon olması nedeniyle tabi ki bütün tetkikler yapıldıktan sonra. 

70514800_2666775110040700_632227634171871232_n-002.jpg

Liposuction sonrası ne yapmalı ve yapmamalı?

Sağlıklı bir insanın, operasyon sonrası normal hayatına dönmesi 3-4 haftayı bulmaktadır. Normal hayatına dönen insanın şunu bilmesi gerekir,  bu operasyonu olmak bir daha asla kilo almayacağım demek değildir. Cerrahi bir operasyonla alınan kilolarınızın tekrar yerine gelmemesi için, operasyon sonrası yaşantınıza, beslenme alışkanlarınıza ve eksersiz alışkanlığı edinmeye ihtiyacı olur. Aksi durumda, cerrahi operasyonla boşaltılan bölgeler tekrar o dirençli yağlarla dolar.

Estrella olarak deneyimimiz tercih sebebi oluyor

Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri olarak yağ aldırma konusunda, uzman kadromuz ve teknik donanımızla tercih ediliyoruz. Yüksek derece deneyimler ve deneyimlerin olumlu sonuçları merkezimizin tercih edilmesini en büyük sebebi. Bu tür operasyonlarda müşterimizle birlikte, onları dinleyerek ve onlarla yaşamın her aşamasında birlikteliğimizi devam ettirerek de estetik adına farkındalık yaratıyoruz. Bu da bizi farklı kılıyor.

    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.