Yılın en iyileri, en prestijli ödüllerinin sahibi olacak…

Yılın en iyileri, en prestijli ödüllerinin sahibi olacak…

İş ve Ekonomi Dünyasının birbirinden iddialı markaları ve yılın en iyi sanatçıları “ALTIN ZİRVE ÖDÜLLERİ Gecesi’nde” taçlandırılacak. Yılın en iyileri, muhteşem bir geceyle bu yılın en prestijli ödüllerinin sahibi olacak.

Ayrıca, “ÇOCUK İÇİN DEĞER“ sloganıyla düzenlenen bu gece, yeryüzünde yaşayan bütün çocuklara farkındalık yaratmak amacıyla da ayrı bir öneme sahip. İşinde iddialı, en iyi olan ve en seçkin mekân, marka olduğunu ispatlayan firmalar, bu gecede Alia Media’nın ev sahipliğinde ve birçok ünlünün katılacağı “ALTIN Zİ̇RVE ÖDÜLLERİ” töreninde ödüllerini alacak. Gecede birçok ünlü sanatçının da sahne alacağı konuşuluyor.
 
Sanat, Siyaset, Cemiyet ve İş Dünyasından birçok ünlünün yer alacağı gece oldukça ses getireceğe benziyor. “Altın Zirve Ödül Töreni’nin” yılın en görkemli, en prestijli töreni olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

Bilindiği üzere Alia Media geçtiğimiz yıl “Altın kanat ödülleri” ödül törenini gerçekleştirmişti. Yine o gecede birbirinden ünlü sanatçılar ve markalar ödül almıştı. O muhteşem gecenin sunucusu Gökay KALAYCIOĞLU şovlarıyla geceye renk katmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.